Zdravím ľudia po 9. mesiacoch vzťahu som prestal citiť hocičo pri obijmani a bozkavni sa s frajerkou,predtym som bol stale taky že neustale som jej vypisoval jak veľmi ju milujem,pisal som dlhe texty stale ju obijmal,pusinkoval,hovoril jak ju milujem alee teraz ma to trocha prešlo,predtým pri bozkávaní som cítil taký dobrý pocit,cele telo ma tak prehrialo a teraz to mam len občas,neťaha ma pisať také dlhšie texty a ani sa mi nechce,ale stále keď som sňou tak sa rad bozkavam a stale ju obijmam a strašne si rozumieme,veríme a vážime sa,veľmi ma to sňou baví a nenechal by som ju zanič len som si nasebe všimol toto,že to už neberem tak srdiečkovo....ano mam len 14 a pol
Je to normalné ?
Písal si, že máš 14 a pol. Je to dievča staršie alebo mladšie od teba?
Mám 14 a aj ona má 14,prečo by som klamal
Isto mas 14?
Lebo sa vyjadrujes dost rozumne na 14rocneho
Ona ma kolko?
15?
16?
17?
A tá tvoja frajerka má koľko? Desať, jedenásť?
máš s nou plány do buducna? :-D super, vela stastia... daj nám tu vedieť ked budes mať 20 či ste stále spolu,..
ja ked som chodila do skoly moje spoluziacky na strednej s kazdym frajerom planovali buducnosť.... a o polroka uz planovali buducnost z inym a furt do kola.. :-D
z celej triedy ostali s frajermi od strednej 2 spoluziacky..
Ďakujem a možno pre niektorych je smiešne ale to važne nieje len taky detinsky vzťah,ja som o ňu bojoval presný rok a odkedy sme spolu sme všetko postupne dokázali a nieje to len také ako mnohí z vás si myslia :) Ja sňou mam plany na buducnosť a inu nechcem
Ja ti verim, ze ju milujes a verim ze vsetko bude ok, len sa netrap :)
Tým čo som napisal že jak ostatne vzťahy som mal namysli že nieje to take detske jak si to predstavujete,velmi ju milujem a nechcem ju stratiť a tým že mi vypisujete že mam nato ešte veľa času tak mi stym rozhodne nepomôžete...
ty máš na toto ešte časuuu
Ten prvotny zapal vzdy po case prejde. Laska nie je len o pusinkovani a hrejivom pocite. Chce to vela prace a trpezlivosti ak chces snou byt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.