Ziadost o ruku na dovolenke

Príspevok v téme: Ziadost o ruku na dovolenke
gabriel11122

Chcel by som požiadať svoju priateľku o ruku na dovolenke v Taliansku. Obaja uz mame po tridsiatke a citim, že zo bude spravny krok. Budeme tam letieť v maji, ale mna napadla taka otázka, problem. Ako dostat do lietadla snubny prsten, aby pri kontrole nebol problem, alebo aby nas nanho neupozornili pri kontrole. Letime prvýkrát. Kde by bolo najlepšie dať prsten pri kontrole, ku sebe, alebo do batoziny, alebo ako. Vôbec netušim a nechcem, aby mi pokazili prekvapenie. Dakujem.

hedviga1884

Ja sa ti ani necudujem, ze mas obavu dat to do kufrov, nechaj si pri sebe v penazenke, nemal by to byt problem

bonwo

Daj si ho niekam do peňaženky a do príručnej batožiny. Takéto veci ich nezaujímajú. Skôr budú kontrolovať lieky a elektroniku

Lollka

Ako co mam skusenosti z letiska z prirucnej batoziny som musela vykladat vsetku elektroniku teda mobily, e-knihy, tablety a pod. Ostatne ich nezaujima. Uplne najlepsie aj tak bude dat ho do podpalubnej batoziny, lebo na letiskovej kontrole si nemozes byt isty ci ta nahodou nevyberu aby ta prelustrovali komplet.

Lollka

Mozes si ho dat do podpalubnej batoziny a ak ho chces mat pri sebe tak ho daj do tasky ktoru potom das na pas aby to preslo skenerom. Nenechavaj si ho radsej vo vrecku.

Jana Lukacova

gabriel11122: ak nedostane radu od niekoho, kto s tým skúsenosti má a nechcete si dať prstene do podpalubnej batožiny, môžete sa obrátiť priamo na letisko alebo leteckú spoločnosť s ktorou letíte, či by Vám nevedeli poradiť, resp. byť nápomocní (možno napr. prstene uschovať u stewardky ešte pred kontrolou)...alebo dúfať, že sa pri kontrole nebudú krabičku s prsteňami vôbec riešiť...

Snailovnik

Nenechaj si ho pri sebe. Daj si to do batoziny. Na letisku musis pri kontrolovat vyberat vsetku elektroniku a kozmetiku. Tak to zapatros niekam k obleceniu alebo tak