Zdravím Vás, neviem popravde ani napísať dôvod prečo som vlastne píšem, asi len potrebujem počuť niekoho názor... možno dúfam, že spoznám nových ľudí.
No ako začať, príde mi divné ako dobre sa momentálne cítim :D ja viem, že to znie divne ale v mojom prípade si takúto náladu nepamätám, nesťažujem sa aby sme sa rozumeli, skôr sa tomu divím.
Pár dní/týždňov dozadu som bol na tom psychicky o dosť horšie, no potom sa stala jedna vec... dievča u ktorého som si nebol istý čo k nej cítim a preto som sa nevedel nejak uvoľniť si niekoho našlo a mne nebolo smutno, nebol som naštvaný, práve naopak, akoby zo mňa niečo opadlo a mohol som sa konečne voľne nadýchnuť. Začal som si užívať život a starať sa viac o svoje potreby, chcem si zaobstarať ďalšieho psa, plánujem kúpu nového auta a rád by som spoznal ľudí s ktorými môžem ísť len tak nezáväzne von, na obed, do kina, na hokej/futbal, do prírody, na prechádzku napr. so psom alebo len tak... len nedávno som oslávil 23. narodeniny ale mám pocit, že až teraz som začal žiť a som plný optimizmu, energie a som jednoducho šťastný! Len mi chýba niekto s kým môžem tento optimizmus zdieľať... ak tu niekto je, pokojne nech sa ozve, ja som z Prešova ale pokojne z celého Slovenska!