milujem východniara

JEyr

Ak ho naozaj ľúbiš a máš také možnosti a aj on to chce tak určite áno . Láska nepozná hranice a určite si tam zvykneš :)

Ocar

Ty si toto pamätáš? Wow. Ja tu nemôžem robiť show vo veľkom štýle, však ja cez deň riešim vážne veci a tie myslím vážne. Ja si pripadám ako psychológ, ktorý je súčasne humoristom. To je dosť uletené.
Musím sa krotiť a naučiť sa ovládať. Sorry a veľké Ď. za priazeň a súčasne by som chcel poďakovať svojim rodičom, tak vlastným, ako aj nevlastným, svojim súrodencom, vlastným, aj nevlastným, svojmu psovi a takisto aj svojej babe (Bange), poprosím ten mikrofón!

divocina1

vychodniari su super :) dobre oscar pojdem za babou vangou a dingom :-D Vranov je vranov...o mato kakalo o kalo fekalo :-D

Ocar

Divocina, opýtaj sa na budúcnosť pani Ing. baby Dangy a jej psa Dinga. Ona vie, kedy už s nami bude def. koniec:-)

Ocar

A čo ti chýbajú moje fóry 4. cenovej relácie, na ktorých sa dobre baví celý svet, čo sa súčasne nepovažuje za normálne, lebo obsah vtipu sa stotožňuje s človekom, ktorý ho povedal a to sa takisto považuje za normálne?