ako sa zije na vychodnom slovensku? mam odist zo zapadu za laskou?
milujem východniara
Lukas2121
a ty co mas za problem - musis byt poriadne zakomplexovany chudak....
Ak ho naozaj ľúbiš a máš také možnosti a aj on to chce tak určite áno . Láska nepozná hranice a určite si tam zvykneš :)
Musím sa krotiť a naučiť sa ovládať. Sorry a veľké Ď. za priazeň a súčasne by som chcel poďakovať svojim rodičom, tak vlastným, ako aj nevlastným, svojim súrodencom, vlastným, aj nevlastným, svojmu psovi a takisto aj svojej babe (Bange), poprosím ten mikrofón!
A uz si niekedy navstivila vranov? :D
Mame tu fajn veci, napriklad takeho primatora co ta zje :P
vychodniari su super :) dobre oscar pojdem za babou vangou a dingom :-D Vranov je vranov...o mato kakalo o kalo fekalo :-D
Ing baba :D
Ty tu chybas jednoducho... Treba ta privolavat roznymi spôsobmi.
Divocina, opýtaj sa na budúcnosť pani Ing. baby Dangy a jej psa Dinga. Ona vie, kedy už s nami bude def. koniec:-)
A čo ti chýbajú moje fóry 4. cenovej relácie, na ktorých sa dobre baví celý svet, čo sa súčasne nepovažuje za normálne, lebo obsah vtipu sa stotožňuje s človekom, ktorý ho povedal a to sa takisto považuje za normálne?
Ale ved uz aj všetky muchy vedia, ze na vychode nic nie je divocina.