Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Druhé šance

Superfasa

Netreba davat druhu sancu, to je potom tak akurat na psychiatriu. Radsej nech da clovek sam sebe druhu sancu ako inej osobe ktora to ma v pata.

JEyr

To zalezi od toho o co konkretne ide. Raz som dala druhu sancu a uz nikdy viac. Vzdy si treba dobre premysliet ci sa chces s danym clovekom rozist ak uz tak raz urobis tak si myslim zeby si sa snim dokopy uz davat nemala je to zbytocne a vedie to k dalsiemu rozchodu. A ako sa hovori spravil raz spravi druhy raz.
------------------------------------------------------------------------------------------­-----
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

nicollette12

Ale o co ide? Ak ide o neveru, tak nedavat uz ziadnu sancu, MOZNO by som ja z osobneho hladiska na to prikyvla, ak by sa to stalo uz napriklad v dlhodobom vztahu, manzelskom zvazku, kde su aj deti-male deti, ktore potrebuju oboch rodicov, a partner by ma prosil o odpustenie a snazil by sa to napravit... ale to by sa musel velmi velmi snazit a v tom manzelstve by nemohli byt ine problemy... ale to tiez neviem povedat s istotou... ale ak ide o nieco ine, tak zasa zalezi ake je to vazne, o aku vec ide... ak ide o klamstvo v niecom, napriklad o minulosti, tak to by som tiez tazko predychala, ale ja som ten clovek co zije pritomnostou takze ak by zas sa partner fakt snazil a videla by som ze ho to mrzi, tak dokazem odpustit a fungovat dalej, ale uz nie s takou doverou... no kazdy clovek to ma inak... niekto neveru odpusti aj tych 50x, alebo klamstva berie ako milosrdne lzi, takze kazdy clovek to musi zhodnotit podla seba...