Druhé šance

Superfasa

Netreba davat druhu sancu, to je potom tak akurat na psychiatriu. Radsej nech da clovek sam sebe druhu sancu ako inej osobe ktora to ma v pata.

JEyr

To zalezi od toho o co konkretne ide. Raz som dala druhu sancu a uz nikdy viac. Vzdy si treba dobre premysliet ci sa chces s danym clovekom rozist ak uz tak raz urobis tak si myslim zeby si sa snim dokopy uz davat nemala je to zbytocne a vedie to k dalsiemu rozchodu. A ako sa hovori spravil raz spravi druhy raz.
------------------------------------------------------------------------------------------­-----
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

nicollette12

Ale o co ide? Ak ide o neveru, tak nedavat uz ziadnu sancu, MOZNO by som ja z osobneho hladiska na to prikyvla, ak by sa to stalo uz napriklad v dlhodobom vztahu, manzelskom zvazku, kde su aj deti-male deti, ktore potrebuju oboch rodicov, a partner by ma prosil o odpustenie a snazil by sa to napravit... ale to by sa musel velmi velmi snazit a v tom manzelstve by nemohli byt ine problemy... ale to tiez neviem povedat s istotou... ale ak ide o nieco ine, tak zasa zalezi ake je to vazne, o aku vec ide... ak ide o klamstvo v niecom, napriklad o minulosti, tak to by som tiez tazko predychala, ale ja som ten clovek co zije pritomnostou takze ak by zas sa partner fakt snazil a videla by som ze ho to mrzi, tak dokazem odpustit a fungovat dalej, ale uz nie s takou doverou... no kazdy clovek to ma inak... niekto neveru odpusti aj tych 50x, alebo klamstva berie ako milosrdne lzi, takze kazdy clovek to musi zhodnotit podla seba...