Záhadné veci okolo

Príspevok v téme: Záhadné veci okolo
ziena123

Dobrý deň prajem, píšem sem na fórum pretože už som fakt zúfala. Sama neviem čo si mám o tom myslieť, tak by som rada vedela, či niekto z prítomných nemá s týmto skúsenosti.
Začalo to v septembri. Keď sme ja a mama pozerali telku, začala sa nám hýbať kľučka na vchodových dverách (ako keby sa k nám niekto snažil dostať), no keď som sa pozrela cez kukátko, nikto tam nebol. Tento prvý raz sme to ignorovali, možno sa nám to len zdalo. No táto "vec" sa opakuje od vtedy stále. Hybanie kľučky, následne otvorím dvere (ku dverám to máme cca 4-5 sekúnd), no ani náznak toho žeby tam niekto bol. Na dverách mojej izby sme zasa začuli silné škrabanie, a taktiež tam nikto nebol. Počujeme to všetci. Aj náš pes je občas v strehu pri dverách (vtedy vieme že sa niekto blíži), stojí tam dlho s ušami hore ale nikto k nám nepríde. Od kedy sa zacali diať tieto čudné veci, v rodine sa stávajú samé nešťastia. Choroby rôzneho typu, (nechcem to tu ani rozoberať), finančné problémy, problémy vo vzťahoch. Všetko nám ide dole vodou. Namyslame si to alebo to môže nejako so sebou súvisieť? Za každú normálnu odpoveď ďakujem.