Ahojte aký mate názor na vzťah medzi 15 ročnou a 23 ročným ? Myslite že sa môžu lúbiť ? Ako by ste sa vy zachovali ako rodičia keby vam syn predstaví 15 ročnú priateľku ?
Vzťah
Ak si rozumejú, majú rovnaký názor na dôležité veci, ľúbia sa, atď atď tak nemám proti tomu vôbec nič :-)
A rovnako keby som rodič - určite by som chcela spoznať partnera/partnerku svojej/svojho dcéry/syna... a keby som videla, že je to slušný človek, ľúbia sa, sú spolu šťastní,... tak by mi to, že jeden má 15 a druhý 23 vôbec neprekážalo..
v 23 som premyslal nad spolocnym byvanim, lepsou pracou a pod. a nie nad tym, ze ci moja priatelka ma napisanu domacu ulohu a ci jej vysiel monitor.
Tak on je dospely, je to jeho zivot, ale urcite by som sa ako matka skontaktovala s jej rodicmi a spytala sa ci oni vedia ze ich dcera chodi s takto starsim chlapcom, popripade ci im to nevadi a ci to respektuju... ale aj jemu by som ako matka dohovorila ze ci si nemoze najst seberovnu, ale vyhladava spolocnost maloleteho dievcata... no kazdopadne, ak mu to tak vyhovuje tak je to jeho vec...