dlhodobe bolseti v podbrusku

Príspevok v téme: dlhodobe bolseti v podbrusku
miška

Ahojte, ako hovori nazov temy - mam dlhodobe bolesti v podbrusku. Su to ine bolesti, ako ked mam menstruaciu. Je to bodava bolest, raz na jednej strane, raz na druhej, raz na oboch. Pred rokom som bola hospitalizovana kvoli prasknutej cyste na vejecniku. Neviem ci je mozne, ze tam mam dalsie. Co to moze byt. Nie je to len pred menzesom, takze PMS vylucujem. Prosim o radu. Som panna, lekari ma nemozu vysetrit zvnutra, takze vsetko su len domnienky z ultrazvuku... Dakujem

lea

exex, a odkial by podla teba nabrala chlamidie, ked je panna? Aj ja som mala velku cystu, pomohla akupunktura. a nemusela som ist na planovanu operaciu

exex

a test na pohlavne choroby si si dala spravit? jedna moja EX mala podobne bolesti v podbrusku a nakoniec vyslo najavo ze mala CHLAMIDIE...ale pohoda, po 3-4 tyzdnoch bola OK...skoc ku gynekologovi

alessi

dufam, ze som ta nevystrasila. ja to totiz uz dobre poznam, tu tupu bodavu bolest z casu na cas. cysty su uz pre mna normalna vec, bohuzial. drzim palce, aby to dobre dopadlo ;)

alessi

miska, myslim, ze to moze byt opat cysta, teda ja mam take skusenosti. a vysetrit by ta mohli vaginalnym ultrezvukom cez konecnik. aj ked to znie strasne, nie je to az take brutal. ja mam bolesti aj mimo menzesu. urcite navstiv gynekologa a trvaj na inom vysetreni. drzim palce.