Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Balet - pomoc

Príspevok v téme: Balet - pomoc
nina ballerina

Ahojte mám 12 rokov a už celkom od malička sa túžim stať baletkou. Je to môj sen. Chodím na tanečný krúžok, no nie na balet. Na tom "krúžku" robíme kondičné cvičenia a tancujeme to isté čo sme mali na vystúpení, alebo cvičíme niake gymnastické triky na novú choreografiu. Moje 2 spolužiačky tam boli minulý rok a už odišli lebo ich to nebavilo. a minulý rok ich tam bolo cez 14 (viem, málo) a teraa obľúbený druh tanca. Milujem to. No sú tu 2 problémy.

1. Bývam v Považskej bystrici, a takú jednu veľmi dobrú baletnú školu poznám v Žiline (balená škola Pointe) ale je to strašne ďaleko. Na FB som videla ich fotky z vystúpení. nevedel by niekto, kde by sa tu v PB alebo v púchove dal zohnať krúžok baletu? alebo ak niektorá z Vás chodí v tomto okolí na balet, povedzte mi to prosím.

2. Chodím na ten tanečný, a bolo by veľmi blbé keby som sa odhlásila lebo som začala naposledy chodiť vo februári. tak neviem, či by som sa mala odhlásiť teraz alebo až nabudúci rok. (najradšej by som sa chcela teraz)

Prosím o pomoc

nina ballerina

Prepáčte, tam hore za tým "(viem, málo)" Malo byť: Balet je môj obľúbený druh tanca. Milujem to.

Keby ste nerozumeli.