Bolestivý rozchod

Príspevok v téme: Bolestivý rozchod
Laura13737

Ahojte....chcem sa spýtať či mã niekto skúsenosti s bolestivým rozchodom... zhruba pred mesiacom som sa rozišla s priateľom po dvoch rokoch. Dôvod bol že si ma nevážil , klamal mi , pil... mám 18 a on 21 , študovali sme v iných mestách a keď sme neboli spolu robil si čo sa mu uráčilo aj keď som mu vyslovene prizvukovala že má boli jeho správanie a nechcem aby sa tak správal. Pred mesiacom po ďalšom klamstve som si povedala že stačilo... rozišla som sa s ním , napriek tomu ho ešte stále milujem.... neuveriteľným spôsobom ho milujem a neviem si ani len predstaviť aby som taký hlboký cit cítila ešte pri niekom inom... on sa o mňa stále snaží ale viem že už by nebolo správne sa k nemu vrátiť... bojím sa však že mu zase neodolam a pocuvnem svoje srdce... viete mi niekto poradíť ako sa cez neho preniesť? Viem že to bude znieť divné ale ako ho prestať milovať? Čo vám pomohlo keď ste sa rozišli s človekom , resp. ako reagovať v takejto situácii?

TutanchámonxD

Veľká pravda a preto si nikoho nehľadám a radšej budem sám aj keby som mal umrieť bez skúseností. Jednoducho mi je na grcanie z tejto doby. Nie som ten typ chalana, ktorý má charizmu vyše hlavy o ktorého by mala každá tretia záujem a preto viem, že by mi dala kopačky či za dva mesiace či za pol rok ale určite by to zo strany partnerky prišlo. Radšej by sám a nesklamaný ako byť s osobou, ktorá mi prirastie k srdcu a byť nakoniec sklamaný alebo klamaný.

kafe

Tutanchamon, žena čo si neváži sama seba (nechá si nadávať a nafackať od priateľa) si vždy a zakaždým vybere chlapa typu hovado. Tak to proste je, to čo vo svojom vnútri nosí (nenávisť k sebe samej, zranenia z minulosti, detstva), to si aj priťahuje. Dovtedy, kým svoje vnútro nezmení, nezahojí, nenaplní ho niečim iným.

Ale úplne rovnaké je to aj s chlapmi. Zakomplexovaný dobráčisko, čo by za babu aj dýchal si NEvyberie, ani len nestretne skromnú, tichú kočku, ale stretáva mršky, čo ho využijú a ukážu, že je chudák, nula, debil, handra na utretie topánok. Neexistuje, aby sa dali dokopy dvaja zakomplexovaní. Je to ako puzzle skladačka - diera s dierov nikdy nejde dokopy, potrebuješ háčik a ďúru. A vo vyrovnaných a harmonických vzťahoch to nie je o zraneniach ale o tom krásnom, čoho sú tí ľudia plní.

TutanchámonxD

Stará pesnička. Chalan si neváži svoju priateľku a robí si čo chce no ona ho miluje aj napriek tomu, že sa správa ako chumaj a vôbec pritom nerozmýšľa ako ubližuje svojej polovičke. Toto isté tu bolo spomínané viackrát aj od starších báb a to ich dokonca priatelia aj fackali a nadávali im. No oni ich nadovšetko milovali a nevedeli bez nich žiť.

Chlap čo by každý deň priniesol babe o ktorú má záujem do roboty ruže alebo ju pozval na večeru či jej každý deň napísal ako sa má je úplne na vedľajšej čiare a tá dotyčná nejaví oňho záujem ani z ďaleka. Taký sú väčšinou aj vo vzťahu podvedení alebo podvádzaní.

Takýto chlapi sú však slečinkám dobrí len v tedy, keď si u predchádzajúcich partneroch odžili svoje a potom sa im otvoria oči a vidia ktorý chlap vie naozaj milovať. Takých si potom už taktiež hľadajú aj tie opustené mamičky na zoznamkách, ktoré opustili ich milovaní :)

DrzimPalce

Každý rozchod bolí. Každý (ok, väčšina) má po rozchode pocit, že sa mu zrútil celý svet a už nikdy nebude nikoho tak milovať, už nikdy nebude šťastný, už nikdy... ALE toto je len prechodný stav, ktorý raz pominie. Je nutné prejsť si všetkými "porozchodovými stavmi" - plačom, beznádejou, hnevom (možno aj na celý svet), .. neskôr odhodlaním zvládnuť to.. a časom prekonaním toho celého.. človek si neskôr začne žiť spokojný život bez toho druhého a už slovo "bývalý" neurobí s ním nič.
Každý sa s rozchodom vyrovnáva svojim spôsobom - niekto si chodí zabehať,.. niekto sa potrebuje neustále vykecávať kamarátkam,.. niekto kreslí,.. niekto si číta knihy,.. niekto chodí do prírody,.. niekto začne navštevovať útulok a venčiť psíkov,.. atď. Nájdi si to svoje, ktoré ti bude pomáhať prekonať toto obdobie. Hlavne sa v tom neutápaj. Snaž sa zamestnať svoj mozog. Rob niečo. A nezabúdaj - všetko je to len prechodný stav. Čas všetko vylieči. Bude to dobré :-)

debilneotazky

"má niekto skúsenosti s bolestivým rozhodom?"

- nie... bolestivé rozhody zažívajú len -násťroční..
(irónia)

-venuj sa škole, práci.. magora vymaz z mobilu, FB...
a pracuj na sebe,.. venuj sa konickom, sportu,.. kamoskam, ...
a tomu co budes robit po skole...
stabilna praca, vlastne byvanie, nech je tvoja priorita a nie sa vešať na nejakeho magora...

S3DA

moja zlata Laura, myslim ze kopec ludi ma za sebou rozchod, a maloktory rozchod je bezbolestny. V prvom rade si uvedom ze si chcela partnera zmenit a ziadala si od neho aby sa spraval ako ty chces. Nespraval sa podla tvojich predstav tak ta to bolelo. A on zacal klamat, aby ti zas neublizil. No takyto vztah ma trvanie len par mesiacov alebo rokov... si este mlada, uzivaj si zivot, este zazijes kopec vztahov, sme tu preto aby sme sa ucili a na vsetko sa budes odstupom casu pozerat uplne inak. Vsetko nas posuva, uci, a ver tomu ze raz este budes vdacna bohu ze tento vztah skoncil a nieco ta naucil. Vidim ze si rozumna a uz neuvazujes vstupit znova do tej istej rieky. Neboj sa, cas vsetko vylieci, poplac si ked to potrebujes, len neupadaj do depky. Ver ze zivot ma pre teba pripravene ovela lepsie a zaujimavejsie veci, aj ked teraz si smutna.

nicollette12

Urcite sa k nemu nevracaj!!! To nema ziadny zmysel, iba sa budes nadalej trapit a inak dobre si urobila ze si si povedala ze stacilo a zacala konat, inak by to bolo este horsie pre teba... no odmilovat sa neda, ale povedz si, ze to je takto najlepsie a si silna ze si sa odhodlala sa mat lepsie a zakrocit... bude len a len lepsie a teraz pomoze asi iba cas a to, ze na to nebudes mysliet ale budes si uzivat zivot, ved si velmi mladunka este a mas cas na dlhodobe vztahy... pockaj si este aspon do 20-22ky a potom rozmyslaj nad stalym partnerom :) a toto ber ako skusenost, aspon budes mudrejsia o nieco