ako si mam najst chlapa, ked som leniva niekam ist napr.v piatok vecer, nemam ani konicky lebo som leniva. iba doma sedim a chodim do prace.
leniva som
tak takto si nájdeš len veľmi ťažko
cez internet sa nezoznamuj, mnohi si tam pisu s viacerymi naraz aj sa s viacerymi stretavaju a tahaju medove motuzy popod nos
Ty vies kolkym oblbuju hlavu pismenkami?
Tu jednej pise, tu druhej, tretej a tebe slubuje hory doly a vyznava lasku ako kazdej z nich
Skús nejakú internetovú zoznamku. Za pokus nič nedáš keď si začneš len s niekým písať a po čase sa môžte aj stretnúť dnes už je kopa možnosti.
Ja osm lenivý extrémne, a pritom mám kopec koníčkov a záľub, no je to zaujímavé ale dievča som ešte nemal :D
Každý človek je do istej miery lenivý, to nie je prekážka niekoho si nájsť. Teraz ide o to, či by si tú svoju "lenivosť" potom mala záujem zmeniť, lebo ani jedného z vás by nebavilo byť napr. stále doma, ale ako pár by ste stále chceli niečo podnikať a mať pekné spoločné zážitky. Ak by si nemala záujem to zmeniť, tak vlastne asi ani nemáš záujem niekoho si nájsť.
preco? ludia z inych miest su rozne lenivi???z BA
a odkial si?