Neviem čo mám robiť. Pred 4 mesiacmi sme sa rozišli s priateľom v dobrom. Obaja máme 18. Nie žeby sme sa už neľúbili ale iná škola, a nemohli sme už byť tak často spolu. Mysleli sme si, že rozchod pre nás bude asi najlepší, že sa nebudeme trápiť myslením na toho druhého, že nemôžme byť spolu, že si chýbame,.... Lenže, teraz sa trápim ešte viac. Stále naňho myslím, často sa mi o ňom sníva, strašne mi chýba hoci len jeho pohľad na mňa či jeho úsmev. Chcela by som to vrátiť späť alee..neviem ako. Bojím sa, že on sa už cez to preniesol, že to nebude chcieť vrátiť späť, bojím sa mu to povedať.
Bojím sa povedať mu to.
Rozhodne by si mu to mala povedat. Aspon budes vediet na com si. Ak sa uz cez to preniesol mozes ist aspon dalej a zabudnut nanho ale ak ta ma stale aj on rad tak to bude fungovat aj na dialku ale chce to vela trpezlivosti. :) drzim palce
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Zavolaj mu ...mozno ze aj on to chce vratit....jeden nevinny telefonat to vyriesi...aspon uvidis ako si na tom
No ak ma ten chalan rozum tak sancu ti uz neda.
Ked to stroskotalo tak stroskota to znova.
Rozhodni sa.