čo na boľavý žalúdok pri dlhodobej liečbe ATB?

Príspevok v téme: čo na boľavý žalúdok pri dlhodobej liečbe ATB?
mirindacoala

Zdravím, ľudkovia,
prosím Vás, pora´dte, idem sa už zblázniť. žalúdok je na tom veľmi zle. Nikdy som nemala problémy so žalúdkom,a zrazu bum, beriem už mesiac ATB, a ešte mám brať min. dva tri týždne, v závislosti od stavu infekcie. Sú to atb doxybene, a ja skutočne neviemako to vydržať:(
Som na pokraji zrútenia, lebo stále hnačkujem, hoci beriem Biopron, probiotika, za drahé peniaze, žalúdočne čaje varím, nealko pivo, snažím sa jesť zdravšie, a nie ťažké, a bolí ma žalúdok aj tak !!ALe takým nehorázne svinským spôsobom, aj pažerák. Keď to poviem Dr. povie mi, že mám vydržať iba, ale ako vydržím ešte skoro mesiac, veď nič dokopy nejem,iba sucháre, keksy, banány, a lahké polievky, a ryžu. NA tomto sa nedá žiť, mne už prestáva aj chutiť jesť. A dokonca na žalúdok jem aj dračiu krv kvapky na ukludenie slizníc,ale nepomáha. Mám pocit, že každú chvíľku budem vracať, ale nezvraciam, chváálabohu. (lebo doxybene je jediné atb, kt. môžem- z tejto skupiny, na iné mám prudké alergie a chlamky sa asi nevyliečia sami)
Prosím Vás, čo je výborné na žalúdok? Nech ma nebolí,a nech ma nenapína(ano,lebo je to postranný efekt- napína ma vkuse)
A pritom atb je spolu s jedlom:(
Vdaka za rady

Ratafak Plachta

Ahoj, a mas chlamidie v plucach? Tych sa zbavuje tazko. Ja mam helikobaktera +++. helikobakterpylori@azet.sk

Liiiiiiiiiiii

Mne pomahalo,ked som si dala tabletku po jedle.Ale nie po polievke, ale po hutnom jedle.Kazdy den jest jogurty,kefir,mliecne vyrobky.Vitaminy B a probiotika kvoli crevam.

Marosko-n

Ako pijeme GGW liečivu vodu 1,5-2L denne, máme pokoj s trávením a celú zimu máme na stole na tanieri kyslú kapustu, a denne zjeme 2-3 vajíčka v rôznej forme,okrem ostatného jedla.

sg

Skus na zal.kyselinu pit mineralku Fatru, vlakninu Psyllium, aloe vera, huba Caga, enzymy, probiotika, koloidne striebro...