Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MANIPULATOR

Príspevok v téme: MANIPULATOR
woman123

Ani neviem ako mam zacat. Mam priatela, boli sme sboli 2 roky a potom sme zacali spolu byvat. Predtým som bola samostatna a sebavedoma žena, no už to tak nie je. Počas tých 2 rokoch 2 krat sklamal moju doveru, no slubil že ked spolu zacneme zit zmení sa. Nezmenil sa. Vzdy mal tendenciu so mnou manipulovat a vsetku vinu zhodit na mna. Pred mesiacom som prisla o pracu a ja cítim že sa to len zhorsilo. Každý piatok chodí von, ak nechodí von ide prec a vráti sa vecer. Ved ok, každý potrebuje volnost a ja sa to vážne snažim akceptovat, ale ked príde je ku mne hnusný a drzý. Ked sa opytam kde bol a co robil povie že tie moje sproste otázky mu nemam davat a pod. Vždy ked dojde k nejakej hádke povie mi že on už nevládze a všetku vinu zhodí na mna. V tom sa niekde vo mne prejavi sebaobvinovanie a vzdy prídem a snažím sa to urovnat, aj ked viem že chyba nebola na mojej strane. Ked je chorý staram sa o neho, ked mu je zle som pri nom a on mi nedokaže ani povedat že ma ma rad, vraj preto lebo stále klamem a pravda je že som klamala raz a to len preto lebo on zasa balil dievca pri bare, tak ja som si začala pisat s kamarátom aby vedel ake to je.Vobec sa s nim neda komunikovat,milion krat som mu povedala ze mi stači ak ma raz za čas obíjme a on mi povie že si nezaslužim. Je to važne elegantný, sčítaný muž so zmyslom pre humor, preto ho všetci majú radi. No to ako to naozaj je nevidi nikto. Dakujem za prečítanie, prípadne aj za rady...aj ked viem že jediný kto si môže pomoct som ja sama.

alverde

postav sa pred zrkadlo a opýtaj sa nahlas sama seba:
-som taká škaredá?
-taká sprostá?
-taká neschopná?
→ že musím ostávať s takýmto magorom vo vzťahu?
-nemám na lepšieho?
-neviem sa snád sama o seba postarať sama bez neho???
-nemám žiadnu sebaúctu, ked nechám so sebou manipulovať ako s nejakou špinavou handrou?!

Woman123

Dnes sme sa definitívne rozisli.Lebo ako vzdy ja som plakala a prosila až sa zmení a cela vina je zasa na mne že keby som sa nesprávala ako psychopatka všetko je Ok.Problem však je,že ak Vám to niekto stále opakuje vazne si myslite že má pravdu.Zatial ešte neviem kam pôjdem,ale viem že takto dalej už nevladzem.

Woman123

Dnes sme sa definitívne rozisli.Lebo ako vzdy ja som plakala a prosila až sa zmení a cela vina je zasa na mne že keby som sa nesprávala ako psychopatka všetko je Ok.Problem však je,že ak Vám to niekto stále opakuje vazne si myslite že má pravdu.Zatial ešte neviem kam pôjdem,ale viem že takto dalej už nevladzem.

alverde

a to si na čo s takým magorom...
si mu mala povedať že na tvoje "debilne otazky už odpovedať nemusí ZBOHOM!"
ak bývaš ty u neho, zbal si kufre kým bude preč, kluc mu hod do schranky a odíd... napis mu na zdrap papiera ze s debilom nebudes stracať čas, popraj mu vela stastia v zivote a zbohom!

nicollette12

A stoji ti to za to, byt s takym clovekom? Ja si myslim ze vobec nie... milujes ho vobec? Asi ani nie ze? Lebo ja napriklad aj keby neviem ako milujem, tak s takym by som nikdy nebola... a presne ako si napisala, je to iba na tebe, ale ak chces toto nadalej trpiet tak si pri nom ostan, on sa nezmeni takze darmo cakas....

pedag

Si s ním, tak si s ním, isto ti nikto nikdy nebude vyhovovať na sto percent, ani keby si priateľov menila ako špinavé ponožky. Mne nevyhovuje nikto, neviem sa prispôsobiť nikomu, asi to tak zostane bez toho, aby ma to nejako vnútorne trápilo. Aspoň sa viac zameriam na iné veci a budem platný v niečom inom. Jedna kladie dôraz na to, druhá na hento, tretia na tamto, štvrtá na hentamto, piata na semtamto, šiesta na hentosemtotamto, siedma na onôhentosemtotamto? Haló?

Anonym_93436

Ach , čo ho tak opustiť ? Keď sa správa ako malý chlapec a neváži si ťa tak byť tebou s ním neostanem ani sekundu. Nechápem to , vidíš ako balí inú ženu a uvedomuješ si ako sa k tebe správa pri tom stále si s ním. Fakt to nepoberám , keby chce budovať vzťah a naozaj ťa miluje tak sa aj logicky zmení , nezmenil sa doteraz , nezmení sa nikdy .. jednoduchá rovnica.
Nechaj ma hádať , to zas bude .. zlí chlapci ma priťahujú ale potom plačem keď s nimi trpím ... Iróniou je že tí zlí chlapci sú slabí , nevydržia nič a keď príde problém tak z drzého a drsného správania je uplakané dieťa ... Jediná rada , nájdi si muža a jeho pošli naspäť k rodičom aby ho správne vychovali.