Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šikana

Príspevok v téme: Šikana
naDne

Dobrý večer chcela by som sa zdôveriť o tom,že už od 1 ročníka na SZ sa mi všetci smejú a robia zle (kricia,udieraju....) Teraz mám 14 a som ôsmacka a som z Nitry... a už sa bojím chodiť aj do školy už som vyše mesiaca nebola v škole strašne sa tam bojím chodiť lebo všetci na mňa stále pozerajú a smejú sa a pýtajú sa má stále nejake otázky minule keď som skoro až plakala tak sa začali smiať že idem revat... Cítiť to na vlastnej koži nie je vôbec príjemné nikomu by sa nepáčilo keby ho niekto šikanoval. Na našej škole keď sa riešili šikany tak im nedali ani poznamku NIC takže ešte viacej by som si odpikala u spolužiakov. Rodičom to nepoviem lebo nič by to nevyriešilo a nechcem sa pred nimi cítiť hlúpo... V škole nemám nikoho a ani nemám žiadnych priateľov a v škole som strašne tichá a radšej celý deň sedím v lavici skrcena aby si ma nikto nevšimol . Ale aj tak pomnr začnú každý deň hádzať papieriky ťahať má za vlasy a kričať na mňa po škole a strapnovat. Už som rozmýšľala nad tým aká smrť je rýchla a bezbolestná... Lebo ja to už nezvladam....

lepsie

Tiez som si to zazila co ty.Moje spoluziacky ma sikanovali,posmievali sa mi a ked som nieco povedala tak sa velmi smiali.Este aj cez vyucovaciu hodinu ma bili po chrbte pastami a ucitel s tym nic neurobil.Potom som utekala von z triedy a plakala.Alebo napodobnovali moju chodzu ked som isla po schodoch a velmi ma to zranovalo.Ony sa nevysmievali len mne ale aj starym ludom.Napriklad jeden stary pan sa smykol a spadol a oni namiesto toho aby mu pomohli vstat tak s ohromnym rehotom sa krcili od smiechu.Alebo som bola svedkom ,ze sa posmievali a smiali jednej postihnutej pani,ktora mala problem s chodzou.Pritom boli hlupe a zle sa ucili.Myslely si ze krasa je v ich zivote vsetko.Velmi zle som sa v tej triede citila a vela hodin som vynechavala.Napriklad som lezala dlho v snehu len aby som prechladla a bola chora.Nepomohlo to.Dufam ze sa im to vsetko vrati a ak nie im tak na ich detoch.

JEyr

Rozhodne to povedz rodicom. Prehlasia ta na inu skolu ked mozes zacat odznova s novym stitom. Bola som v podobnej situacii a na skole som vydrzala dva roka nasi ma dotial odhlasili. A v novej skole to bolo zrazu uplne o niecom inom. Hned tam boli vsetci priatelsky a nemali somnou ziadny problem. Vtedy som pochopila ze to nie ja som robila chybu ale jednoducho si v byvalej skole museli najst nejaky teraz a na niekom sa vybit lebo boli nespokojny sami so sebou.
------------------------------------------------------------------------------------------­-----
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

romka

ahoj. Neda mi to, ti nenapisat. Presne viem, ako ti je, tiez som si to zazila. Dokonca na strednej skole, kde si uz clovek povie, ze decka su rozumnejsie. Kdeze. Ja som to nakoniec bola donutena riesit s nasimi, sice som to tak nechcela, ale ked ma nasli plakat po prichode zo skoly, musela som. Riesila to triedna, riaditel. Nasi to totiz nenechali len tak. Bolo to sice pre mna tazke, nechcela som, aby isli do skoly, ale teraz spatne ked si na to spomeniem, bolo to jedine riesenie. A pomohlo. Najprv som sa hanbila aj do skoly chodit, ale vtedy som si asi nejak uvedomila, ze ja sa vlastne nemam za co hanbit. A potvrdilo sa mi heslo: Co ta nezabije, ta posilni. Mozno to znie divne, ale mna to posilnilo. Radim ti, ries to s vasimi. Trva to uz dlho a ty si nezasluzis trapit sa kvoli hluposti spoluziakov.

nicollette12

Urcite chod za rodicmi, povedz im to, lebo to bude este horsie, sama sa z toho nedostanes a do skoly chodit musis.... inak a tvoja mame nepride divne ze mesiac nechodis do skoly? Ved ti to musi niekto ospravedlnovat....

TutanchámonxD

Tento príspevok ma bolí aj za teba. Nedovoľ aby toto s tebou robili dievča !!!!! Toto je jedna vec z mnoha ktoré neznášam a vždy po takomto článku do mňa vstúpi adrenalín, že mám chuť tých zasranov vyfackať všetkých do jedného.

Ako ti to môžu robiť ? Tieto sprosté, debilné, rozmaznané deti vôbec nemajú city voči nikomu. Vedia ubližovať nevinným čo si to ani nezaslúžia ale jedno ti poviem. Božie mlyny melú stále aj keď pomaly. Im sa všetko jedného dňa vráti a ver tomu, že niekoľko násobne viacej. Či to už bude o 5 rokov alebo 20 no ich si to raz nájde.

Možno ich deti budú presne prežívať to čo prežívaš teraz ty alebo si to odserú na vlastnej koži. Jedno ti ale poviem. Určite to rieš, pretože takto sa žiť nedá. Prejdi na inú školu alebo to povedz rodičom, triednej a riaditeľovi aby si s nimi spravili poriadky.

Anonym_93436

Mrzí ma čo zažívaš , súcítim s tebou .. Myslím že by bolo najlepšie to povedať rodičom , ide o to že ako sama píšeš ta šikana na vašej škole nie je riešená takže smer riaditeľňa a celé by som to riešil že ako je to možné a trestal učiteľov a ich šéfov najprísnejšie ako môžem.
Neboj sa isť za rodičmi , sú tu od toho aby ti pomohli , nemusíš sa za to cítiť hlúpo ani hanbiť ... Jediný kto by sa mal cítiť hlúpo sú tvoji spolužiaci a ver mi keby som ich rodič tak trest ich neminie.
Dá sa to riešiť , len prosím ťa nevzdávaj sa , vždy tu je iná cesta ako smrť. Ak by si sa potrebovala vyrozprávať tak mi môžeš kludne napísať na email .. ta červená ikonka vedľa mena .. som len o štyri roky starší a prešiel som si tiež šikanou takže ťa chápem.
Veľmi ti držím palce a prajem hodne šťastia.

Lollka

Toto su vazne veci co pises. Nikto si nezasluzi aby mu bolo takto ublizovane. Skus si dat vyhladat "linka detskej dovery", je tam aj chat, mozes tam napisat a poradit sa s odornikmi co v tvojej situacii robit. Urcite existuje riesenie, oni ti ho pomozu najst.

Martinko523

Kazdemu sa vsetko vrati. A ty sa nedaj. Musis zacat premyslat inak. Pozri si nieco o zakone pritazlivosti! Drzim ti palce !!