Omylom som prisla o obocie... dorastie???

pomocnica

Prípadne na podporu rastu si dávaj ricínový olej, je skvelý aj na mihalnice, vlasy, atď..
Veľa šťastia. :-)
Nejde o to nepiť, ale neožrať sa do nemoty. :D Haha, Bože to ten tvoj výraz a pocit keď sa uvidíš a nemáš obočie, to nie každý zažije. Ako keď vo Štvorici po opici sa zobudil a mal umelé kozy alebo tak. :D
Tak máš aspoň zážitky a ponaučenie.
Pekný zvyšok sviatkov. ;-)

ziletka123

dakujem vsetkym velmi pekne :) ano zacalo rast nakoniec a ano us som sa poucila poriadne .. clovek to musi zazit aby nabuduce daval pozor :) :D netreba robit blbosti a davat pozor s kym idem noo.. :D

ides

jasnacka dorastie a dobru noc ti prajem, na najblizsiu chlastacku nezabudni nabrusene ziletky, vsak reku pomsta je sladka, ked si dobre tipnes svoju obet, ze vyholis obocie tomu kto predtym tebe, bude to pomsta. Ked nie, bude to stafeta...

Lollka

No mas myslim dobre poucenie preco viac nepit. A neboj sa, dorastie. Pokial bolo vyholene len raz tak ano. Bude to ale dlhsi cas trvat. Inak mas "dobrych" kamaratov.

Zuzazuza

Samozrejme, ze dorastie :D ak je iba oholene, nema ziadny dovod nedorast. A ja nepijem alkohol, ale dakujem za radu :D