čo mám robiť ak s ním chcem byť ale nejde to?

Príspevok v téme: čo mám robiť ak s ním chcem byť ale nejde to?
somcislo3

Zdravím. Som študentka na strednej škole. Maturujem..
Mám 18 rokov a už štvrtý rok to ťahám so svojím učiteľom. V podstate sme sa spoznali inou formou,nie priamo cez školu ale prostredníctvom našich záľub. Hrajeme spolu v kapele. Problém je iba v tom že on už má svoj vek.. má 48. Máme sa radi. Sme spolu často..je nám spolu dobre ale nevieme ako dalej. Jednoducho neviem či to nazvať platonikou..zo začiatku sme to brali ako srandu ale časom to začalo byť vážnejšie a všade sme spolu chodili..boli a sme ako pár.Pár krát sme sa rozprávali aj o svadbe a bábätku..jednoducho ja to tak chcem..ale ako??? ako a čo mám robiť aby som si ho udržal aj napriek veku?? aby sme spolu boli ,žili a je mi jedno čo si myslí okolie aj tak skoro každý o našom vzťahu vie. chcem byť s ním..viem čo chcem..ale bojím sa že to nejde. chceme aby to šlo..ale ako? ako dokázať ťo..že keď skončím školu aj napriek tomu sa budeme stretávať a budeme spolu tráviť čas tak ako doteraz..

koala345

zákony..zákony..kto povedal že tak to je a tak to musí byť?..ono to je z jednej stránky divné.. ale kto to vymyslel..prečo sa ľudia nemôžu ľubit..ved lásku može citít hocikto ku komukolvek..ale svet je jednoducho proti..to mozu asi iba celebritky..ale prajem vam