Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolegyna ktoru som mala za kamaratku je v skutocnosti dobra svina

Príspevok v téme: Kolegyna ktoru som mala za kamaratku je v skutocnosti dobra svina
sklamana22

ahojte ludia prosim poradte co robit ako sa tvarit a spravat... pred troma mesiacmi k nam nastupila do firmy nova kolegyna v mojom veku zo zaciatku bola super mila no postupom casu som zistila ze aby zapadla nehambi sa ohovarat a spolcila sa s najvacsou intrigankou s firmy...neskutocne ako sa za tie tri mesiace ukazala .. som z nej uplne sklamana..bohuzial sme vo firme denne v styku a ja niekedy nemam silu byt mila a pretvarovat sa... co mam robit? ako sa tvarit a o com sa rozpravat ked sa mi prihovori ked jej vlastne clovek nemoze nic osobne povedat?

nicollette12

Tak nemala si jej tolko doverovat, nehala sa zlakat tvojou intriganskou kolegynou, asi aj na nu dobre intriguje, ked sa s nou spolcila.... ale aspon vidis ze sa ukazala, co uz..... preto musis vediet komu mozes verit a komu nie, ale ja by som sa s kolegynami nejak extra nezblizovala lebo potom ti vedia podkopnut nohy a praca je pre teba potom horor.... preto ma ostat pracovny vztah pravovnym vztahom a nicim viac...

blavacka00

inak predsa len tej krave dakujem zato ze som odisla z firmy... tak som sa nahnevala na cele sk kolektivy ze sme odcestovali s priatelom za pracou do Anglicka a zijeme si ako krali :-D keby vedela kolko teraz zarabam porazilo by ju :-)

bestworker

Mne sa pred pár dňami stalo niečo podobné. Kolegyňa s ktorou robím už skoro tri roky, ma podrazila, podkopla nohy, jednoducho mi dala najavo že pre ňu nič neznamenam. Donedávna som si myslela aké sme dobre kamošky, aspoň ja som ju tak brala a nikdy by som jej nespravila to čo ona mne. Rešpektovala som ju a pomáhala aj keď len v maličkostiach. Ale toto ma úplne zaskočilo. Vlastne som si povedala že o jedného podleho človeka menej v mojom živote. Život ide ďalej a som rada že život mi ukazuje, kto je pravý priateľ a kto sa len pretvaruje. Keď ju vidím tvarim sa že ju nevidím, nezdravim jej. Neviem to prekusnut a tváriť sa že je všetko ok. Sklamala ma na plnej čiare a u mňa tým skončila. Ale aby som sa tvárila milo a bola k nej milá? To asi nie, možno časom keď ma to prejde, lebo predsa stretávame sa každý deň a samej mi nerobí dobre taká napätá atmosféra

blavacka00

zensky kolektiv najvacsia katastrofa... hlavne ked do firmy nastupis ako mlada slobodna a bezdetna baba medzi stare zakomplexovane vydate s deckami na krku tak si mozes byt ista ze ta neprijmu medzi seba .. super nazory na to mala celebrita fb fakt pravdive ked sa tu niekedy pisalo o zenskych kolektivoch ... na mna si vo firme zasadla stara tlsta blondyna 190cm vysoka co 4mi faldami na bruchu jedinu ma nezdravila neznasala ma za nic. vyclenila ma z kolektivu a koli nej som odisla .. jedine co robila v robote bolo ze srala na robotu a chodila po kancelariach ohovarat... a ked pochvalili nejaku inu babu tak ju islo roztrhnut od jedu a pripichla by ju pohladom...skoda ze slovenky namiesto toho aby na sebe pracovali budu radsej intrigarcit spolcovat sa proti druhym babam co nemozu za ich komplexy problemy a kila navyse... tym ze niekomu budu robit zle sa nikam nepohnu bude im este horsie.. nechapem ze si to neuvedomuju..

Cyts

To je zensky kolektiv fakt na tom az tak zle ? No tesim sa ked skoncim skolu a pojdem do roboty...

Na tvojom mieste by som jej asi povedala svoj nazor co si o nej myslim. Nepretvaruj sa lebo v podstate aj ona sa pretvaruje. Bud uprimna a maj v paži. Do robott predsa chodis pracovat aby si sa uživila a z nich si tazku hlavu zbytocne nerob