Ahojte.
Aj vy mávate pocit, že niektorí ľudia proste nemajú základy slušného správania? Ja pri niektorých kolegoch prestávam chápať... Jeden si zíva a do toho hovorí, ani si ruku nedá na ústa (a ešte to spraví klientovi do telefonu) alebo žujú do telefónu klientovi, mlaskajú. Alebo kašlú a nedajú si ruky na ústa. Jeden kolega - našťastie tu už nie je - si bez hanby grgal. Trištvrte z nich si po WC neumýva ruky !!! (keď si robím na chodbe kávu, tak počujem, či ide umývadlo alebo nie). Ako mňa rodičia od malička vždy učili, čo sa patrí. Ale aj keby zlyhali rodičia, každý máme vlastné hlavy a mali by sme vedieť, čo sa patrí a čo nie. Niekedy tu má kolegyňa syna a ten proste ani nepozdraví, len zazerá (to má po nej...). Vôbec ho nevedie k tomu, že keď sa niekam príde, tak sa pozdraví.
Čo vy na to ?
Základy slušného správania
Tie pocity mám a dosť často, ale už sa snažím to ignorovať.
mne sa minule stalo, že som vošla do obchodu ani som sa nestihla obzrieť a už to do mňa napálila istá slečna vozíkom a ani bú ani mú, nič len vypleštila oči a pokračovala ďalej.. normálne som zostala v šoku..
Tiez si toto vsimam a tiez to niekedy nechapem. Ale tak snazim sa si to moc nepripustat a neriesit. Aj tak co mi ine ostava, ja ich nezmenim.
Nuž, áno, tiež by som mohol pospomínať aj ďalšie prejavy. Raz a stačilo, dovi, dopo a dopi.