Dobrý deň. Mám takú dilemu . Vzal som novú prácu . Poväčšine sedím v kancli a internet-ujem respektíve nudím sa. Občas sa ide niekde na výjazd alebo opravu zariadnia aj na tri dni ale to tak raz do mesiaca . Vždy som si myslel že presne takú prácu chcem no keď sa človek nudí ide čas strašne pomaly. Pred tým som robil robotníka elektrikára na stavbe takže je to skok určite čo sa týka prac prostredia. No spolukolega s ktorým pracujem je introvert, veľa toho nenahovorí ,a chybaju mi trocha tie kablovačky a stará partia . Z celodenného sednia ma boli chrbát a som viac unavený jak zo stavby. Aj ked je to plus pre moj zdravie keďže som astmatik a nei som v prachu. Čo by ste robili vy ? Ostali by ste na teplom mietečku s tým že v roobte nebude sranda a väčinu dňa presdíte na pohovke zhrbený , alebo ísť radšej dakde tvrdo makať aj ked na týždnvoky za väčšie peniaze na úkor pohodlia . Neviem sa rozhodnúť. Teraz som každý deň doma o pol štvrtej zárobok asi priemerná Sk mzda(700€). Ide oto že ja sa neviem v živote rozhodnúť :D Keď som na stavbe rozmýšlam nad lepšou pozíciou a keď som tu tak mi chýba stavba :D Veľa ľudí mi hovorí čo by dali za takú robotu kde nič nerobia ,no ale nie je to až tak výhra :D Čo by ste robili vy ?
Nebaví ma práca
ona nema zaujem skusit zahranicie? keby si ty najdes robotu v odbore isto prezijete s tvojej vyplaty kym sa uchyti ona
Len ono je priblem v tom ze som z vychodu a tych moznosti tu nie az tak vela. Hlavne v nasomm okrese. Takže za lepsou pracou sa treba ťahať inde no to zas znamena min. tyzdnovky. Problem je v tom ze tu mam aj priatleku dlhodobu. A nechcem ju opustit kvoli robote. No keby som snou nebol asi by som skusil nemecko kde si zarobky v mojom odbore 5 nasobne. Ale viem ze vztahy na dialku nie su bohvie co takze som snou v jednom meste.
Skus si mozno podavat zivotopis na miesta kde by si robil podobny styl roboty ako predtym ale neboli by to stavby. Trebars nejake prekablovavanie kancelarii... A neviem ako je to tam u vas, ci sa nemozes dohodnut so sefom na castejsich vyjazdoch aj ked by to bolo za rovnaky peniaz... Ja na tvojom mieste by som si popri tvojej sucasnej praci hladal asi nieco vhodnejsie. Do starej by som sa nevracal. Vela stastia