Baby ako pribrať čo najefektivnejsie?

Príspevok v téme: Baby ako pribrať čo najefektivnejsie?
Lenka932002

Ahojte všetci
Trápim sa mám 16 rokov a som chuda nie som spokojná proste so svojou postavou...viem že veľa ľudí si bude myslieť ze preboha prečo to chcem ale ako sa vždy hovorí že každý chce mať to čo nema. Viete mi nejak poradiť z akych jedál alebo niečo z čoho fakt priberiem ? Aspoň do dvoch mesiacov. Mám len 46 kíl a chcem aspoň potiahnuť nq tých 58 . Vôbec mi nebude vadiť že priberiem do líčok brucha alrbo stehien...možno sa mi to nepodarí lebo to mám tak vrodené...ale chcem to vyskúšať veď za snahu nedám nič... Takže čo takého najefektivnejsieho ?
Ps: cvičiť nechcem, nepáči sa mi keď že žena svalnata...a a ni trochu. Takze radšej chcem byť pribrata poriadne a mať

Aliss

Chces pribrat a byt mlandrava alebo chces pribrat a byt napriek tomu pevna? Predpokladam, ze to prve, podla toho co pises. To je skoda, lebo po kombinacii fitko a spravne jedlo, by si rozhodne svalnata nebola a zaroven by si nebola ani celulitidova, mlandrava gulka :) Neviem preco si ludia myslia, ze ked zacnu cvicit, budu hned svaly....Asi neznalost...Nie, neziskas hned svaly. Keby to bolo take easy, svalnaci by sa netrapili vo fitku tolke hodiny a tolke roky....Ako radi kocka podo mnou, treba ti poradcu. Lebo aj ja, napriek tomu, ze aktivne cvicim a vedela by som ti ohladom jedla poradit vseobecne veci, netrufam si. Lebo ak zjes cokolvek a na vahe sa to neodrazi, moze ist aj o zdravotny problem. Ako si na tom s krvou, stitnou zlazou? Najprv treba vylucit, ci nie je chyba kdesi tu a potom sa mozes vrhnut do priberania. Pod dohladom skuseneho cloveka, mozes jest zdravo a pribrat, lebo domacimi pokusmi dosiahnes akurat len to, ze bude z teba gulka, ktorej srdce bude obalene tukom... :)

nicollette12

Prijmat viac bielkovin, zajdi za vyzivovym poradcom, nech ti povie co presne potrebujes... a cvicenie urcite ano, bez neho to nepojde, lebo ak mas geneticky dane ze mas byt chuda, tak cvicenim aspon naberies nejake svaly, neboj sa, nebudes vyzerat ako nejaka kulturistka ani nic podobne, to by si musela cvicit uplne inak, byt na prisnych dietach atd.... takze cvicenie urcite... len keby sa ti aj chcelo ze?? Ked nieco chces musis makat, prezieranim ti akurat tak narastie brucho a v kombinacii s chudymi nohami a rukami budes vyzerat ako hajzlovy pavuk....

Tomas12345

Ocenujem tvoju snahu o pribranie a skutocne by si pribat potrebovala lebo 46 kilo je naozaj malo a ten pohlad na uplne vychudnute telo musi byt naozaj hrozný.

Asi neprekvapím ked poviem že najviac priberies ked skratka zvysis prijem kalorii. Najviac sa pritom pribera z mucnych jedal, a sladkosti a tukov.

Ale to sportovanie by bolo tiez vhodne, lebo pohybom by ti vznikla aspon nejaka svalova hmota, a tympadom by si pribrala na ziskani svalov. Vsak nebudes mat svaly ako kulturistka ale aspon nejake svaly.