Viete mi poradit nejake kadernictvo kde farbia vlasy henou?alebo aj predajnu kde sa da kupit.vdaka
henna
Ahoj, hennu kupujem na eshope www.voono.sk a hennové VOONO karerníctvo sa bude čoskoro otvárať v Brne. :) www.facebook.com
Ja si už dva roky farbím s hennou a možem odporučiť hennu zo stránky hennanavlasy.sk. Vlasy som mala pred tým zničené odfarbovaním, teraz mi konečne podrástli, nelámu sa tak veľmi, sú krásne silné a lesklé. Kupujem si rovno 1kg balenie za 26€ a vydrží mi celý rok. Už by som nikdy neprešla na chemické farby na vlasy. Odporúčam preštudovať aj stránku www.hennanavlasy.eu. Sú tam typy ako postupovať pri farbení.
henna ti chytí tak ako ju namiešaš.... si vygoogli že ako miešať hennu, aby bola čierna napr.
Ja som si chcela tiež hennou nafarbiť vlasy, ale od kamarátky som počula že všetky henny spravia na vlasoch ryšavú. Kamoška to skúšala, kúpila si tmavohnedú a svoje vlastné má orieškové, nikdy si ich predtým nefarbila, no tá tmavohnedá jej spravila na hlave jasnú ryšavú a aj jej mama to potvrdila, že skúsila blond hennu a spravilo jej to tiež ryšavé. Ja by som chcela vyskúšať nejakú bledohnedú, lenže mám dlhé roky farbené vlasy, od mojich 17 si ich farbím do tmavohnedej ale uz skôr viac k čiernej to ide. Ja mám svoje tmavohnedé.
Mam skusenosti s hennou z DMky, konkretne s tmavohnedou a sestra s blond , mozem povedat, ze vyhodene peniaze... ziaden rozdiel ci uz vo farbe alebo aspon v strukture vlasov... ani sediny to neprekrylo....
Ale znama mi poradila internetovy obchod, vola sa bionatural , viem, ze maju pobocku aj v Michalovciach ... odvtedy objednavam hennu len s tadial a mozem povedat, ze som nemohla urobit lepsie...skusenost mam konkretne s rysavou , ktora chyta naozaj nadherne a pri pravidelnom pouzivani vam napravi strukturu vlasu, vlasy sa nadherne lesknu , nestiepia sa , dokonca mi okolie pochvalilo vlasy, ze vyzeraju ako po keratine... pred tym som si farbila s hnedou a tiez mozen povedat, ze je kvalitna,vlasy su po nej naozaj krasne, lesknuce a urcite je lepsia ako ta z DM...
Tak ja s hennou nemam skusenosti, ja iba pisem ze co som videla tak hennu maju v DMke, priatelova sestra ju tiez pouziva a vraj je dobra...
henna z Dm je len sajrajt, nie je to klasicka henna ktoru si namiesas,..
tu skus pozriet maju v niektorych drogerkach ale skor by som zasla do nejakeho feng-sue obchodu a niečo podobne, predajne ktore predavaju prirodne produkty... alebo cez inzternet si kúp...
a asi o tom nič nevieš inak by si vedela že také henovanie trvá niekolko hodín, lebo ked chces zdrave vlasy tak cim dlhsie necháš pôsobiť tym lepsie pre vlasy..
henna sa nemoze pouzivat na farbene vlasy musi prejst aspon 4 tyzdne..
Kup si v drogerke hennu videla som ju v DMke maju viacero odtienov a chod ku kadernicke nech ti to s tym nafarbi, ked sa budes objednavat jej povedz ze mas vlastne farby...