13.03.2018 18:20:02
Ahojte,viem že sa THC z krvi nedá zistiť obyčajným odberom ale nedá mi to a musím sa zase spýtať,dnes som zajafčil jednu cigaretu z marišky (joint)a pozajtra (3 dni nato) idem na odber krvi k Diabetologičke (cukrovkárke) chodim každé 3 mesiace a obyčajne mi berú krv len z prsta ale pozajtra mam veľkú kontrolu a budú mi brať normalne zo žily do skúmavok,vysvetlili by ste mii že aky je rozdiel medzi protidrogovymi odbermi a medzi normalnym ? a že ak vážne nevedia zistiť tak že prečo ? Proste dačo aby ma naozaj presvedčilo alebo sa len spýtam,dá sa to zistiť z takého odberu krvi načo idem ja ? Prosim nehejtujte ma ale vážne sa trocha bojim a komenty typu ´´nemal si hulit,fetos´´ atd si nechajte :) Ďakjem za normalne odpovede
THC-odber krvi
Prosím ťa, kto by to platil? Jej to jedno. A naozaj, neber to, ak si potom z toho posraný.
dá ti vyšetriť tak možno obyčajny krvny obraz, glukozu v krvi, v moči, prípadne glykovaný hemoglobín si myslím..
a prečo si mysliš že by ti na obyčajnych odberoch u diabetologičky davali vyšetrovať drogy v krvi/moči? :D to mi nejde do hlavy :D mysliš že tu doktorku to zaujima resp. to ma pre čo zisťovať? logicky asi nie...
A keď som zistil že aj moč mi budu brať ? Ani ztoho sa nedá zistiť ? Lebo idem na velku kontrolu a krv aj moc budu
Nemáš húliť, ty feťák... A teraz vážne.
Zásadný rozdiel je na žiadanke a to ten, že nebudú zaškrtnuté drogové testy a nebude vhodná diagnóza na takéto testy, poisťovňa to proste nepreplatí, takže labák to nespraví. Ďalej, zistiť THC z krvi je dosť obtiažne, vyšetruje sa z moču.