Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

THC-Odbery na cukrovku

Príspevok v téme: THC-Odbery na cukrovku
azeg

Ahojte,viem že sa THC z krvi nedá zistiť obyčajným odberom ale nedá mi to a musím sa zase spýtať,dnes som zajafčil jednu cigaretu z marišky (joint)a pozajtra (3 dni nato) idem na odber krvi k Diabetologičke (cukrovkárke) chodim každé 3 mesiace a obyčajne mi berú krv len z prsta ale pozajtra mam veľkú kontrolu a budú mi brať normalne zo žily do skúmavok,vysvetlili by ste mii že aky je rozdiel medzi protidrogovymi odbermi a medzi normalnym ? a že ak vážne nevedia zistiť tak že prečo ? Proste dačo aby ma naozaj presvedčilo alebo sa len spýtam,dá sa to zistiť z takého odberu krvi načo idem ja ? Prosim nehejtujte ma ale vážne sa trocha bojim a komenty typu ´´nemal si hulit,fetos´´ atd si nechajte :) Ďakjem za normalne odpovede

0vecka

jejda, ty si fakt myslis ze kazdeho testuju na THC? oni vecsinou nerobia ni kompletny krvny obraz a nieto este kazdu jednu latku ktora by tam akoze mohla byt. Navyse aj kebyze ti to najdu tak co? Neni to trestne a to ze by na teba nasadili tajnych aby ta vymakli ked to budes mat v ruke snad neveris.