Najprv sme si rozumeli, milovali sa ako blázni, celé storočie, pri dnešnej zvade, kde som ho napadla, že či ma už nemiluje a či mu na mne snáď nezáleží? Lebo sa tak správa.Tak neráčil sa povedať ani mekké f.
Tak kto mlčí ten svedčí? Kedysi ma ubezpečoval hneď, že ma miluje, že to nie je pravda. S prosíkom vždy prišiel sa udobriť, objal, pobozkal, a teraz? Ani to s ním nehne.Som sa teda spýtala, že a tak ma nemiluješ? A bol ticho.Tak viem, že mu už na mne nezáleží.
Celá hádka vznikla preto,lebo som mu slušne niečo povedala, čo treba ešte upratať a on na mňa nahulákal, že čo ho do P nenechám na pokoji, že on chce spať.
už ma nemiluje a nezáleží mu na mne
S nim sa neda rozumne rozpravat, hned zacne utocit alebo je stale ticho a nepreriecie ani slovo.
Nereaguje na moje pocity, nikdy sa nevedel.so mnou rozumne rozpravat.
Mna to uz ubija.Nechcem zostat sama ako chudera bez muza,uz som zvyknuta byt vo vztahu a este ani nemam nikoho.Rodicia su uz starsi,nemam surodencov,ani bratrancov sesternice, rodicia su jedinacikovia. Ja som uplne sama.. A sa bojim ze aj ostanem sama, uplne to mi drasa nervy,vobsc nemusi platit, ze pride novy lepsi vztah. nic nemusi prist a tiez uz nemam osemnast.
a prečo si ho nenechala spat (nevyspatý chlap ....) a potom, že čo treba upratať :-)
@Lollka
Tieto veci sa jednoducho píšu, ale ťažko sa konajú
Skus sa s nim o tom porozpravat, ale bez hadky, v klude. Povedz mu ako sa citis a ze ti chyba to pekne co bolo na zaciatku, ked ti vyznaval a daval najavo lasku. Vyzvi ho, nech ti aj on povie co mu prip. na tebe vadi alebo co mu vo vasom vztahu chyba, ak ti to povie nereaguj ale utocne. Zamysli sa nad tym a skuste spolu najst nejake riesenie. Ak ta ma este aspon trochu rad, tak sa bude aspon trochu snazit urobit ta stastnou. Musi byt ale ochota z oboch stran, ak sa snazi len jeden nikam to nepovedie.
Ahoj, moja rada, ukonči to kým sa dá ...maj svoju hrdosť! Chápem , že nechceš byť sama a chceš byť milovaná ale tu to asi nie je na mieste ... ja som mala nedávno chlapa , mesiac bola veľká láska , hral to na mňa ako najlepší nominovaný herec a potom zrazu po mesiaci úplný opak ... ľudia sú svine, nevážia si ! tak si začni vážiť aspoň samú seba a podľa toho aj konaj :)
ak muz prestane so zenou komunikovat a vyhyba sa jej , ma ju na haku..... je mu ukradnuta...
Prepáč, som na to háklivá.
Nemá niekoho iného alebo nie je zamilovaný do niekoho iného ?
Ako dlho ste spolu ? Je pravda, že niektorí, ktorí sú spolu dlho, sú vo vzťahu len zo zvyku. Láska sa vytratí.
No aj tak by som ti radila, aby si sa s ním rozišla. S takýmto mužom by som nechcela byť, ani keby som ho ľúbila. Musela by som si priznať krutú pravdu, že už ma nemiluje, nezáleží mu na mne a treba sa pohnúť ďalej. Nechcela by som byť predsa celý život nešťastná, odmietnutá.
Tú krutú pravdu si musíš priznať aj ty. Najprv sa s ním ešte raz z očí do očí, v pokoji úprimne porozprávaj. Ak to dopadne zle, nič iné, než rozchod ti nezostáva. Nebudeš predsa s človekom, ktorý si ťa neváži. Maj v sebe aspoň trochu sebaúcty.
Tak uz si si rypla.si spokojna,ale moj problrm to neriesi.
Je tu niekto kto by vedel nieco poradit?
Preco iba odo mna partner stale ocakava ,ze ja sa zmenim, budem stale odpustat. A on si bude robit co chce.Ja stale odpustam ale mam pocit,ze ja milujem a on uz akosi prestal.
Cim som si to zasluzila?
Uz ani spontanne nepovie nenapise,ze ma lubi,nuz nevyzaduje to ani odo mna. ja by som moc chcela prezivat velku lasku akp kedysi to brnenie pri nom,ale ja uz sa ani nedokazem s nim milovat ked viem,ze sa sprava chladne a s nezaujmom. Z toho pramenia aj vsetky nase problemy. Uplne otupel citovo.
Narovinu tak si si ryp
Ja by som tiež nemilovala niekoho, kto by napísal slovo mäkké s normálny e. Sorry ako.