prosim poradte mi,niekolko krat denne ma riadne zacne svrbiet v rozkroku, hlavne vecer a rano, nemyslim penis aale proste medzi nohami, aa normalne mam kozku v rozkroku aa aj trochu na nohach v inej farbe,, je taka trochu bledsia,, neviem,, co to moze byt? co s tim? k doktorovi nekcem ist,,
problem so svrbenim v rozkroku
Chlapi, svrbí vás tam medzi nohami preto lebo nosíte nevhodné spodné prádlo či už slipy, trenky alebo boxerky. Ak sú vám malé a tesné treba kúpiť väčšie číslo.
Ďalej pravidelne sa sprchovať, poriadne sa po sprche osušiť medzi nohami, najlepšie zostať po sprche nahý nejaký čas neobliekať sa hneď aby tá oblasť genitálií mohla dýchať. Pravidelne meniť spodné prádlo, nechodiť v jedných gatiach tri dni. Po vymočení si penis utrieť aby kvapky moču nezostali na prádle.
A keď už je nejaký problém tam dole, tak buď si kúpiť masť na pleseň genitálií alebo ísť rovno za urológom.
Ináč môžte nakaziť aj svoju partnerku! A to predsa nechcete svojej láske urobiť, je tak?
Aj ja mám to svrbenie v rozkroku,je to príznak cukrovky a zvýšenie cukru v krvi.(nepiť sladké vody atď.)
skrátiť chlpy v rozkroku strojčekom, natierať canestenom, ak nepomôže nič, nasleduje návšteva kožnej ambulancie
jedna sa o plieseň medzi nohami je jedno riešenie a to tabletky proti pliesni sú na predpis hlavne treba nosiť vzdušné nohavice 100% bavlna nie šmeliny !!! aby nevznikalo medzi nohami vlhké prostredie!!!!!!!!! názov lieku sa vola::::: Terbinafin Milan 250 mg ........
prosim odpoved mi poslite mailom na fadel-shaker@azet.sk dakujem
ahojte mna tak tiez niekolko krat denne svrby v rozkroku a kozu mam taku ako keby bola spalena ako to mam leicit je to vazne?????
aa kde ho kupim? ten oregano ci kokosovy si olivovy olej?
Az taky rozdiel to neni, dakujem, vyskusam
Klikni vedla na reklamu