Mám 16 a mám taký menší problém...
Je vôbec možné, že sa mi páčia naraz traja chalani ? Každý jeden sa mi strašne páči a ja neviem čo robiť. A nedá sa im vyhýbať, lebo tým že chodím do školy, ich vidím skoro vždy.
Jedného stretávam na autobusovej zastávke, ďalší chodí na moju školu ale do iného ročníka (vidím ho na našej chodbe) a ten posledný je môj spolužiak (ten už o mňa prejavil aj záujem, a vidno, že sa mu páčim, už to aj viacerí povedali)
Lenže ja neviem čo robiť, snažím sa nato nemyslieť, lebo mám pocit, že mi z toho každú chvíľu prepne.
U tých prvých dvoch to zatiaľ zostalo iba pri vzájomných pohľadoch, a spolužiakovi sa tiež snažím vyhýbať, i keď to nejde veľmi.
A keďže mi určite niekto napíše že "Venuj sa radšej škole" tak nebojte, učím sa veľmi dobre : na jednotky, dvojky ( a to nechodím na nejakú ľahkú strednú školu)Takže takéto veci neriešte prosím. Neflákam sa a som slušné dievča.
Možno si pomyslíte, že to píše nejaká 12 ročná ale nie... myslím to vážne.
Ja mám pocit, že mám vážne smolu...
Je možné, aby sa mi páčili naraz traja chalani ?
mojko
mne sa tiez v tvojom veku pacilo kopa muzov a chlapcov aj ty z telky aj z reality, kazdy tyzden som bola do niekoho platonicky zalubena, ci to bol ucitel, sused, herec, spoluziak, kamarat, trener...
@Nellis no tak keď si nevieš vybrať a trápiš sa kvôli tomu, tak to smola je
Je uplne zbytocne to riesit ked si taka mlada.
Teba obletujú chalani a ty máš pocit že máš vážne smolu. No čo k tomu dodať....
Podla toho co pises usudzujem ze si este nemala poriadny vztah, ved mas este len 16 co by clovek cakal. Je to normalne ze sa ti pacia viaceri chlapci naraz. Si este mlada a nevies co od radosti. Ja by som ti poradila to s jednym z nich skusit a je na tebe s ktorym to si uz musis sama zhodnotit ktory je z nich ten naj pre teba. Nikto nehovori ze teraz musite spolu chodit alebo co. Proste zajdete spolu von a uvidis ako sa s tym dotycnym budes citit a potom to uz pojde samo.
vztah nie je iba o pritazlivosti...:)