Baby chcela by som sa vás opýtať, či môžem použiť sivý šampón (napr. Schauma) na hnedé vlasy ak ich chcem mať v studenšom odtieni... Pretože keď si ich nafarbím na hnedo a použijem studený odtieň hnedej, tak aj tak je to také do zlatých odtieňov. A to som bola na farbe uz aj u kaderníčky a aj doma som si farbila, čiže som už vyskúšala strašne vela farieb na vlasy v chladných odtieňoch a aj tak je to take do tepla skôr... Moja prirodzená farba je tmavo hnedá práveže chladná, len sa mi nepáči ten odtieň čo mám tak ich farbím skôr do bledšej hnedej... no stále mám tento problém.. A prečo sa to vlastne pýtam? Kamoška čo má blond vlasy odfarbované tak jej to pekne stiahlo tú žltú z vlasov a pekne jej to ochladilo odtien až do platiny.... Tak sa chcem opýtať či mi to niečo spraví keď mám hnedé vlasy a či sa mi to oplatí kupovať. Ďakujem za radyyy :-))
Sedy sampon na hnede vlasy??
skus to, ale myslim si že to nič nespravi, ako tu už pisali. Tie šede šampony su skor na odfarbene vlasy, aby to vyťahalo tie žlté odlesky.
Neter skúšala a pokiaľ nie sú tie vlasy odfarbené tak to nič nespraví
Niet zač :)
Hairrr - Tak to skôr vyskúšam najprv ako šampón, uvidím aké budú výsledky, keby to nič nerobilo tak to skúsim takto :-) ďakujem za radu.
Trochu zvykne vlásky vysusovat, ale záleží aj od celkovej kvality vlasov. Mne silver nepomohol keď som si ním vlásky umyvala, ale keď som si ho dávala na suché vlasy, vtedy som si všimla rozdiel :) a ono dobre je, keď máš trochu mastnejšie vlasy, ten kožný maz chráni vlasy pred vysusanim :)
Môžeš aj kuk video: youtu.be
samozrejme - ja neporovnávam blond a hnedú, ja som sa iba pýtala či to spraví to čo na blond vlasoch, kde vidíš nejaké zrovnávanie?. A o žiadnom vymývaní som nepísala, ja som písala o tom, že kľudne si môžem nafarbiť hociakou studenou farbou vlasy, no aj tak výsledok ukazuje do zlateho odtienu.
Hairrr - On tak veľmi vysúša že treba po použití použiť vždy masku? To som nevedela. Lebo kamarátka vravela že ten šampón používa normálne na umývanie vlasov každý 2 deň aby jej tie vlasy vydržali také platinové a nemá žiadny problém so suchosťou vlasov, ani to nie je vidno že by ich mala nejaké suchšie a ten šampón používa už dlhší čas. Tak neviem.
samozrejme - ja neporovnávam blond a hnedú, ja som sa iba pýtala či to spraví to čo na blond vlasoch, kde vidíš nejaké zrovnávanie?. A o žiadnom vymývaní som nepísala, ja som písala o tom, že kľudne si môžem nafarbiť hociakou studenou farbou vlasy, no aj tak výsledok ukazuje do zlateho odtienu.
Hairrr - On tak veľmi vysúša že treba po použití použiť vždy masku? To som nevedela. Lebo kamarátka vravela že ten šampón používa normálne na umývanie vlasov každý 2 deň aby jej tie vlasy vydržali také platinové a nemá žiadny problém so suchosťou vlasov, ani to nie je vidno že by ich mala nejaké suchšie a ten šampón používa už dlhší čas. Tak neviem.
panebože, ale ty neporovnávaj blond farbu a hnedú..
možno ti to profesionalny kaderník nafarbí na studený odtien, zdôrazňujem profesionálny! ale vymyvať sa ti to bude stale do tych zlatých , medených odleskov...
ja mám prirodzenú farbu tmavú blond, vyše 10 rokov som sa farbila na čierno a už som sa nechcela farbiť a nevedela som sa dostať na svoju prirodzenú farbu, lebo neznášam tie "medene, zlaté" odlesky, 2x do roka som si to nafarbila aby som to zjednotila nejakou slabou farbou napr. natural and easy odtien mokka, a stale sa mi to vymyvalo do ryšava... tak som sa nas*ala a odfarbila sa na blond... a už mi pekne odrastaju moje tmava blond, "priznane odrasty" su teraz IN :-D inak by som sa na svoju farbu už nedostala...
neporovnávaj blond! a hnedú, to su 2 sakra rozdielne farby..
bud zmeň odtieň, alebo sa zmier so svojou prirodzenou farbou alebo sa zmier s tými odleskami zlatými...
Ahoj :)
Určite si ho kup, ja ho používam aj na zosvetlenie resp. zmiernenie ryšavej farby, dôležité je ale používať ho na suché vlasy! Vtedy má úžasný výsledok. Normálne si ho daj na suché vlasy, nechaj cca polhodinu pôsobiť a potom zmy a na záver pouzi nejakú masku, lebo silver šampón zvykne mierne vlásky vysusovat :)