Aký makeup na moju pleť?

Príspevok v téme: Aký makeup na moju pleť?
Jerena

Ahojte.
Mám taký problém. Neviem si nájsť vhosný makeup. Všetci mi odporúčajú dermacol ( je to nejaký makeup s acnekolorom)... Ten som skúsila. Ale nalíčim sa, a tvár mám takú... Je to divne, vôbec to nič nezakryje, po chvíli zmizne... Na suchú pleť (len čelo mám suchšie) používam krém.
Tá koža na mojom čele akoby odpadávala... Prosím,čo mám robiť? Aký makeup? Kožná mi na to nič nedala... Ďakujem,som fakt v depke z toho...

nicollette12

Aj ja suhlasim, najlepsi na suchu plet je BB cream, ale nejaky kvalitny kedze sa ti to celo supe... a peeling si rob, nie casto ak mas citlivu a suchu plet, ale tie supinky treba dat peelingom dole.... a urcite nejaky hydratacny krem, nie tazky mastny,ale hydratacny- mal by byt lahsi, gelovy to je najlepsie ak ho chces pouzivat pod make up co by si mala na celu tvar.... ale ak chces vyssie krytie, tak investuj do make upu, nie z drogerky, ale najlepsie ak by si isla do obchodu kde maju iba makeupy a licidla, kde ti aj poradia a mas tam rozne druhy tych makeupov, lenze do toho treba investovat

Dndjskenfnckwmw

Podľa mňa si musíš nájsť makeup vhodný na tvoju pokožku. Nepoužívaj teda ten dermacol s aknekolorom, ale nájdi si napr.BB makeup a vyskúšaj, ako ti bude vyhovovať. Alebo miss sporty. No nezabúdaj na podkladovú bázu pod makeup... :)