Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robit?!

Príspevok v téme: Co robit?!
Help-me00

Ahojte, riesim jeden problem, ktory sa sice netyka mna, ale mojej sesternice. Ja mam 20 rokov, ona 23 a dost sa trapim kvoli tomu co sa jej deje, lebo byvame v jednej domacnosti aj s jej mamou (teda mojou tetou) a este aj s jej mladsim bratom. Ja som u nich kvoli tomu ze v tom meste studujem a na internate nebolo miesto tak si hladam nieco pre seba, ale zatial mi ponukli ze u nich mozem ostat. Ale to len tak na objasnenie. Moja sesternica ma frajera s ktorym je rok a pol a on vela kvoli praci cestuje (futbalista), no a dost sa kvoli tomu zvyknu hadat, lebo on je niekedy aj 3 mesiace vkuse v zahranici a ona kedze pracuje tu, tak sa spolu skoro vobec nestretavaju. Ale samozrejme pocitala s tym ze to takto bude ked budu spolu vo vztahu, najprv jej to ani nevadilo, ved o to viac sa na seba tesili, ale v poslednej dobe sa k nej chova velmi zle. Ona je taky typ dievcata, ze zije skromne, vela pomaha aj mame kedze moj ujo ich opustil, pomaha jej s mladsim bratom aj vzdy pomahala, nemozu si dovolit vela, nie su bohaty, ona radsej ide do roboty ako keby mala ist niekam s kamaratkami do mesta sa zabavat, proste je dost zodpovedna. On si zas dost zaklada na tom, aby jeho dievca bolo reprezentativneho typu, teda co som sa ja s nim rozpravala, tak mi to takym sposobom povedal, ale nie vzdy bol taky. On ma aj dost bohatych rodicov, ktory ho viedli aj k tomu futbalu a on si dokaze aj vela privirobit. Ale pride mi to tak ze oni ho odhovaraju od vztahu s mojou sesternicou, lebo asi nesplna ich ocakavania.. no proste tieto problemy s jeho chovanim sa zacali prave vtedy ked ju zoznamil s jeho rodicmi. A este aby som vlastne napisala ako sa chova, tak napriklad, otec mu daroval byt, kde vlastne on s mojou sesternicou aj chvilu byval, ale potom sa vlastne zacali hadat tak ona odisla naspet k mame, on kolkokrat urobil vystupi, buchal nam tu na dvere ze nech pride naspet lebo s nou skonci, ona samozrejme zamilovana sprosta sa trapila stale, potom ked nereagovala, tak o nej zacal vytrubovat jej kamaratkam a nejakym znamym same nezmysli, ktore si vymyslel a zhadzoval ju ze s akou chuderou je vo vztahu a tak to je aj teraz. Ona nevie co ma robit lebo ho velmi lubi a ked s nim napriklad vola tak sa on chova uplne inak a zapiera to ze by nieco take povedal. Ale minuly piatok som sa uz nahnevala, lebo som ho videla v jednej kaviarni ako pred kamaratmi ju zosmiesnuje, tak som prisla za nim ze si chcem s nim vyjasnit viac veci, stretli sme sa na druhy den radsej lebo som bola vo velkych nervoch. Tak ked sme boli spolu som sa ho spytala preco taketo veci robi ze dobre vieme aj s mojou tetou ze ju zhadzuje a vymysla si po celom meste na nu klebety, ze je to hnusne ked mu ona nic nespravila a on mi povedal viete co? Ze co caka ked sa o seba nestara, ze vyzera ako vyzita 40tka, ze len chodi do roboty ako taka chudera a on je futbalista a on potrebuje ako som uz napisala ze reprezentativnu zenu pri sebe, ktoru moze aj niekam bravat so sebou a nebude sa hambit za nu. Ze kamarati sa mu smeju ze on chodi s takou chuderou a podobne.. ja som neverila, uplne sa ma to dotklo a povedala som mu iba ze nech ju uz nikdy nekontaktuje ze ona ma uz niekoho komu na nej zalezi a nie takehoto idiota.. on sa zacal smiat a odisiel. No a teraz prichadza ta otazka.... moja sesternica o tomto nasom stretnuti nevie, nevie ani co mi povedal ale bojim sa ze ked jej to poviem ze ju to velmi zrani. Dalej sa bojim toho, ze som mu klamala o tom ze ona niekoho ma a teraz aby jej nieco nespravil nepravom len kvoli mne... ale fakt som nevedela co povedat.. prosim poradte mi, neviem to uz drzat v tajnosti, ale bojim sa ze bude jej este horsie, kedze uz teraz stale len place a trapi sa.. dakujem kto si to precital do konca a budem rada za kazdu rozumnu odpoved .

Help-me00

Ano, ma nas, my ju podrzime, ale ide o to ze ona mu verila, lubila, vzdy mu bola verna. Este je aj zodpovedna, na nej nie su asi ani ziadne negativa, este je aj pekna, neviem co si na nu hlada, ze nema umele prsia, prerobeny nos, velke pery? Ved by vyzerala ako kazda druha a sama by ani tak nechcela nikdy vyzerat. Preto ma to mrzi, ze uz ma aj vycitky kvoli tomu, ze keby bola krajsia tak by sa s nou nehadal. To je uplna blbost. Takemu cloveku nebude stacit aj keby ta zena bola dokonala, stale by mal nejaky problem. Dnes som sa s nou predtym ako odisla do prace dohodla na kavu, ze pojdeme spolu aj pozriet oblecenie, pokecat, tak snad bude ten cas ze jej to poviem. No najviac by ma mrzelo, keby mi povedala ako sa citi super po dlhom case a ja by som jej povedala hento. Ach. Ale dakujem pekne za podporu.

Lollka

Ked jej to budes hovorit tak jej daj zaroven pocitit ze si tu pre nu, ze ju chapes a podporis ju nech sa rozhodne akokolvek (hned rozist alebo zostat v tom vztahu). Niekto potrebuje dlhsi cas aby to ukoncil. Tvoja sesternica je dobre pracovite dievca a zasluzi si k sebe rozhodne niekoho lepsieho ako rozmaznaneho synacika bohatych rodicov. Mozes jej povedat, ze hovoril ze sa o seba malo stara a neprezentuje ho, ale to ze hovoril ze vyzera jak vyzita 40-tka by som jej nehovorila. Ak ma nizke sebavedomie, tak jej ho toto zrazi este viac, moze sa uplne stiahnut do seba a neverit si. Povedz jej to tak, ze on chce k sebe nejaku preplastikovanu priseru (vsak nakoniec fotbalisti k sebe take skutocne hladaju) a ona je pre neho prilis prirodzena. Ale ze vacsina chlapov ocenuje prave tu prirodzenu krasu ktorou ona ovplyva, takze nebude mat problem najst si niekoho kto ju oceni a bude milovat.

Anonym_93436

Byť tebou asi jej to poviem ... popraskané srdce sa dá vyliečiť ale takto sa bude trápiť viacej a viacej až kým nepraskne a vtedy je už neskoro.
Inak ten jej frajer , nemám na to slov ... Mala by si nájsť muža a nie malého chlapca ktorý je drsný lebo ma za sebou bohatých rodičov.
Bol by som zvedavý aké by mal reči keby ho stretnem samého.

Nechce ju opustiť pretože vie že by ostal sám , vie že tvoja sesternica je silná žena , preto na ňu všade hádže špinu lebo vo vnútri sa cíti slabý. Musí to ukončiť nech je láska akákoľvek silná inak ju to jedného dňa zničí.

Má vás , milujúcu rodinu , podržte ju v tom. Postarajte sa o ňu , verím že raz si to uvedomí a odvďačí sa vám keď bude šťastná s mužom a nie smutná s chlapcom. Hlavne musí zničiť všetky reťaze s ktorými je k nemu spojená , odpútať sa od neho citovo. Rozchody sú ťažké , bude ju dlho bolieť srdce ale raz prestane a jedného dňa sa uzdraví.

Držím palce a prajem hodne šťastia aj všetkého aby to dobre dopadlo.

Help-me00

Ale to nie je moj frajer. To je frajer mojej sesternici. Ja za nu rozhodovat nemozem, keby ano, tak uz davno by som ho poslala k vode aj za nu. No je mi to luto, uz aj prisla domov, ale akosi nemame srdce spolu s tetou jej to oznamit. Ved chodi ako bez duse. Niekto si moze povedat ze ake afery okolo toho robim, ale naozaj je to clovek na ktorom mi zalezi a je mi velmi blizka a ked vidim ako sa trapi, place kvoli hadkam s nim, co ju doteraz trapia a este nevie ani o tomto. Snad pride nejaka prilezitost kedy jej to poviem. Bud ja alebo teta. Ale takto nasurovo to nie je moj salok kavy.

priamokveci

Rozid sa s nim,
futbalisti su vygumovane hlavy behajuce ako male deti za loptou ktoru ked dostanu zase od seba odkopnu...povedz robi toto normalny clovek? :-D
Oni su proste tupe hlavy ktore si zakladaju na povrchnych veciach ako je krasa tela ktora je pominutelna. Vravim vygumovane hlavy....

Help-me00

Dakujem za odpoved, aspon niekto. Prave zvazujem ako jej to mam povedat. Teraz to akurat riesime s tetou, kedze ona vie o tomto mojom stretnuti a aj o tom co povedal. Tak zvazujeme ako to na nu "vyvalit" , aby ju to ale uplne nezrazilo na kolena. Za hodinku ma prist z prace, tak dufam ze dovtedy nieco s tetou vymyslime. Dost sa ale bojim ako to zoberie. Odvtedy ako som bola za nim som spozorovala, teda co mi ona vravela, ze jej uz tak nevyvolava, ze to je zvlastne. Ako keby ju to aj trapilo dost. Je z toho velmi smutna. Ved ked tak napisem sem ak to bude niekoho zaujimat ako to dopadlo, ake kazdopadne dakujem za odpoved.
A preco to robi? To neviem.

nicollette12

Ja len nerozumiem jednej veci.... preco sa snou potom nerozisiel ked chce mat pri sebe sexi krasku? preco sa jej do telefonu hovori ze nic take na nu nehovori, tomu nerozumiem.... a urcite jej to povedz, myslim o tom stretnuti, aj ked neviem ci ti bude verit ked je tak slepo zamilovana do takeho chudaka, vtedy je to velmi tazke pochopit..... ale treba ist s pravdou von.....