Ahojte. S partnerom som rok a pol a prvy pol rok bolo vsetko ok, spavali sme spolu dost casto...po pol roku sa cosi udialo(nebudem konkretizovat) ale rozisli sme sa na 2 mesiace, opat sme sa dai dokopy ale uz so mnou nespava, iba cez vikend sem tam... Viac menej z povinnosti (poznám ho a vidim ze si to neuziva ako kedysi). Hadali sme sa ohladom toho uz milion krat.. Ma flexibilnu pracu, cez den si moze robit hoci co.. Takze mam podozrenie ze si s niakou cez tyzden fajne uziva a mna ma ako poslusne dievcatko na vikendy...mam z toho uz nervy lebo je to tak cez rok a stale robi psychopata a ziarlivca zo mna pritom to nie je normalne...raz v nervoch mi aj povedal ze muzi v jeho postaveni su verni ak tak cez vikendy... Ked su so zenou doma.. Juuj mam nervy, neznasam klamstva. Prosim, poradte, ja uz neviem ci ho mam dat sledovat alebo co, kompletne mi z toho sibe (som do neho zalubena, to je ten problem, kym to nemam podlozene nedokazem ho opustit) my zeny hluuupe :(
Moj partner so mnou spi len cez vikend
podla mna sa na neho vykasli.. o com je ten vztah ked si neverite? teda aspon co pises, tak mu neveris. a aj ten sex.. medzi dvomi ludmi by to malo klapat hlavne tam.. v posteli sa udobrovat :)