Za posledný rok som pribrala dosť kíl. Predtým som od 14 rokov aktívne cvičila a moje telo bolo v perfektnom stave. Bola som pevná, okrúhly zadok, chudé brucho, ženské krivky jednoducho. Síce pár kíl naviac, ale postava to bola veľmi pekná. Chápete. Veľa som cvičila na svaly, nie preto, aby som bola neviem ako vychudnutá. Bavilo ma posilňovať.
Raz sa mi pri vypadoch so závažiami, kedy som už mala 5 deň po sebe tvrdý tréning, stalo, že mi koleno nevydržalo a poškodila som si meniskus. Odvtedy necvicim
Tympadom som pribrala. Cca 20 kíl za hm 3 roky?
Viem, je to strašne veľa, sama som na seba nahnevaná no neviem sa akosi vrátiť do starých koľají, a moc času popri VŠ a brigáde nemám a rovnako peňazí na fitko
Teraz do mňa rodina začala strašne jebat, že aby som čosi so sebou začal robiť. Ide mi to na nervy. Sami by mali čosi so sebou robiť, ani jeden z nich nieje chudý. Vraj brat, čo ma dlhšie nevidel, mi chce zaplatiť fitko aj s trénerom, vraj lebo sa boji, že ako vyzerám. Neviete si predstaviť aké nervy mam. Nemám chuť ani sa už vracať domov, keď nič iné nepočúvam len hnusne narážky na to ako vyzeram
Začala som cvičiť, no chytila ma silná chrípka, takže opäť som prestala. Ja sa chcem vrátiť ako predtým. Len nechápem prečo vlastná rodina sa takto k mne stavia. Keby aspoň normálny rozhovor s nimi bol. Ale oni ma len urážajú a posmievaju sa mi.
Ako sa mám neblázniť z tohto kolotoča urážok...
Urážky od rodiny
Fliperko: z toho, čo píšete vo Vašej rodine sa problémy riešia jedlom a doťahovaním toho druhého, namiesto toho, aby sa každý sám pozeral v prvom rade na seba...Je pohodlnejšie Vás napádať, ako by napr. rodičia začali robiť niečo sami so sebou, išli príkladom a podporovali Vás...
..potrebujete čeliť tomu, ako sa cítite (prejaviť svoje emócie) a postupne úpravou stravy a cvičením (vhodnou fyzickou aktivitou) sa budete cítiť aj fyzicky lepšie ;)
Preboha to už čo je, keď dospelí ľudia posudzujú dokonca vlastnú dcéru/sestru podľa postavy. Žiaľ, to už nezmeníš, keď sú raz blbí, takí zostanú. Keď zostaneš pevnejšia po deťoch, to sa ti tiež tak budú smiať? Hlavne ak sami nevyzerajú tak ako chcú, aby si ty vyzerala. Kašli na nich, ignoruj, domov chodievaj čo najmenej. Keď budeš chcieť schudnúť, schudneš.
Rodinu nezmeni, ale moze seba, sama pise, ze to chce zmenit. Myslim, ze tym vyriesi aj blbe spravanie rodiny kvoli postave. Je to urcite jednoduchsie ako bojovat proti ich hluposti.
Zuzazuza, nepýtala sa na to ako má schudnúť
Ide o to, co jes. Ovladat sa v jedle nestoji ziadny cas ani fyzicku namahu. Sport je fajn, ale zaklad je strava. Za tri roky 20 kil naviac svedci o velmi zlych stravovacich navykoch. Aj keby si sa vobec nehybala, nemusis pribrat. A aj bez pohybu schudnes, len treba zapojit hlavu. Aj mala zmena prinesie velky ucinok, pokial je dodrziavana dlhodobo.