Malo železa

Príspevok v téme: Malo železa
Kaja246

Dobrý deň som 10 mesiacov po pôrode a mám malo železa vyskúšala som už rôzne lieky aj na predpis Ferro folgamma ale všetko mi robilo zle na žalúdok. Nedávno mi lekár odporučil Globifer Forte je to na voľný predaj a konečne necítim tazobu na žalúdku. Máte s ním nejaké skúsenosti, či sa zlepšilo aj železo? Ďakujem

Tyia

A este by som odporucila spirulinu a popripadne aj chlorelu su to morske riasi :) viac sa o nich dozvies na googli :)

Tyia

Ja tiez radim ist prirodnou cestou :) lebo ta je najucinejsia a najzdravsia pre telo :) a vitaminy v lekarni su proste strasne, to niesu ani vitaminy to su len chemikalie, aj znama lekarnicka mi povedala raz ze by si v zivote nekupila z lekarni vytaminy pretoze to je len bordel a nie vytaminy :) a v dnesnej dobe je tazsie ziskat potrebne vytaminy z ovocia a zeleniny :) lebo su umelo dopestovane alebo chemicky osetrovane, takze radim ovocie s vysokym obsahom zeleza si poctivo vyberat, bio a pod a popripadne doplnat niakymi prirodnimi vytaminmi :)

Martin89900

Radim ti jesť cviklu. Som vegetarian a nikdy som nemal problemy so zelezom. Potom skus zaradit aj tofu a najviac zeleza maju asi morske riasy. A este treba uzivat vitamin c, ktory podporuje vstrebavanie. Takze mozes aj citronovu štavu zaradit. A potom este aj soju :)

Zelezny muz

najlepšie je to doplniť prírodnou cestou, lebo z toho žiadne vedľajšie účinky nie sú. Poznáš melasu? Tá má toho v sebe strašne veľa železa.