Vyradili ma z ùradu prace

Príspevok v téme: Vyradili ma z ùradu prace
Pegyjj

Ahojte, prosim o pomoc,pred dvoma mesiacmi ma z úradu práce poslali na rekvalifikačný kurz s tým, že este pri podpisovanì papierov som sa pani uradnicky pýtali kolko x možme chýbat, povedala,že max 7 dnì za ten mesiac,čo bude trvať kurz, ale že ked viac tak treba PN, pol mesiaca som odchodila s tým, že som chybala 5 dnì, chodila som na pohovory a tak a po pol mesiaci som sa dala na PN kedže som mala zdravotne problémy, na PN som bola skoro mesiac, doniesla som im tu PN na urad a povedali mi teda že mi preplatia dni čo som odchodila(cestovne), ale pani múdra z úradu mi pred včerom volala že su tam nejasnosti s mojou dochadzkou(myslela tych 5dni co som neprisla) že oni nemaju doklad preco som tam nebola,pozeram že prosim? Tak jedna mi povie ze mozem chybat 5dni bez udania dovodu a tato že to je porusenie ich pravidiel a ze ma chcu vyradit ?skoro som tam odpadla, mate s tym nejake skusenosti ?????Chcela by som na toto podat odvolanie, strašny bordel tam maju

Ehmo

Tak urad prace zorganizuje pre neschopnych rekvalifikacny kurz, zaplati priestory, zaplati lektorov a vazení nezamestnani, ktori sa nan dobrovolne prihlasia, maju na haku tam vobec chodit. Raz pridu, raz nepridu a nakoniec sa hodia do pn..... ja by som takym nezamestnanym dal zaplatit vsetky naklady na ten kurz a samozrejme ich vykopol z uradu prace... To musi byt riadne ponizenie, ked ta vykopnu dokonca aj z uradu prace. -)))))

Pegujj

Ja vobec necakam aby mi to zaplatili,ale bola som v tom,že možme chybať tych 7 dni a zrazu ma už zato vyradili

brohnislav

Ako osobne by som tomu aj rozumel. Len tak sa neospravedlniť a čakať, že ti za to ešte aj zaplatia je podľa mňa dosť naivné

lienkaaaaaaaaaa

ked ti príde rozhodnutie o vyradení z evidencie, tak sa hneď odvolaj a uved tam všetky skutošnosti podľa časového harmonogramu a dolož kopiu PN, resp, ak máš doklady o cestovnom aj to ,ale len kopie , originály si nechaj a nezabudni to poslať doporučene, nech o tom máš doklad.

rp

A co ste ocakavali od prasiec z uradu prace ? su plateni zato ze ludi vyhodia na ulicu. Za hrst svabky vas nechaju umriet.