Bolesti kĺbov, únava, zimnice, bolesti brucha

Príspevok v téme: Bolesti kĺbov, únava, zimnice, bolesti brucha
kristina19719

Ahojte. Asi 3 roky ma trápia zdravotné problémy, bola som niekoľko krát v nemocnici, no každá hospitalizácia je vždy len tak "na oko", nikdy sa nič nevyriešilo. Asi polroka mávam každý deň stav, kedy mám triašku, zvýšenú teploty, bolesti podbruška a konečníka, vyrážky na rukách, režú ma a slzavejú oči, bolí ma celé telo, svaly i kĺby, podlamujú sa mi kolená. Cítim sa každý deň ako keby mám chrípku, ba ešte horšie. Nevládzem nič robiť, absolútne nič, už polroka nechodím do práce. Prišlo sa na to, že mám už dlho vysoké ASLO (nikto to nechce riešiť), vyskočili mi potravinové i iné alergie, ktoré som predtým nemala, mám slabú imunitu a autoimunitnú poruchu štítnej žľaty, takže zníženú funkciu. Beriem hormóny, no nepomáhajú. Pred 3 týždňami mi vyoperovali žlčník, nakoľko som tam mala kamene, no okrem zmiernenej bolesti brucha mi žiadne symptómy neprešli. Prosím, povedze mi, kam sa mám obrátiť?

Tomas12345

Tvoje priznaky sedia na infekcnu mononukleozu alebo aj plucne chlamydie. Ja som plucne chlamydie mal a mal som podobne priznaky.

mjanik

skús si nasadiť DAOsin,či sa nejedná o"histamínovú rezistenciu.Ak by to nezareagovalo,tak potom akupunktúru a postupne sa zbaviť všetkých problémov