:( boiiim boiiim :( heelp

Príspevok v téme: :( boiiim boiiim :( heelp
lolojaklusk

potrebujem pomoc proste mal som prvy sex v mojom zivote s priatelkou vsetko bolo superproste sme skoncili a mam taky strasne zly pocit ze som ju nabuchal nevjem proste ma to strasne zere :( a potom nevjem o kolko hodim som ju zacal pomalynky prstovat az ryxlo proste bola vzrusena ale po xvile som zistil ze na plaxte bolo trosku krvy proste jak keby len kvapka a aj na duchne....ale panna neni :( tak nevjem co sa deje mam nerfy w p... prosim vas co mam robit..alebo nevjem :( plz help ...thx

lolojaklusk

tak ja vobec nic nevjem ....ci to je len taky pocit alebo volaco ine..a no a za volaky tyden mam 18 a ked mi povje ze ma pre mna darcek ze si oteckom tak porad si to mozem hodit v lese

lolojaklusk

no mali sme ochranu vsetko nevjem ci bere volaco..ale asi nie....proste len sa bojim len sa mi to vobec nepaci....mal som taky pocit jak sa mi ten kondom troska posunul hore..ale jako kondom som naplnil ale mal som pocit ze to trosku vytieklo spod kondomu alebo to bol len lubrikant z kondoma....a nic ju nebolelo..a co to prstovanie a krv? co to je??