FM UK

123fmuk

Fakulta managementu - reálne fakulta kde zmenežované nieje nič. Rozvrh na začiatku semestra dostanete v noci pred prvým dňom školy, výsledky zo zápočtov sa pri niektorých predmetoch dozviete na konci semestra (ak vôbec), pri skúškach máte dovolené 3 termíny, no niekedy neviete výsledok prvej skúšky ani v noci pred opravným termínom. Je to tu na nervy a keby som si mal znovu vybrať či na FMUK chcem ísť, tak to určite dvakrát zvážim. Kedysi mala táto fakulta dobré meno, ale momentálne je to tu smiešne. Niektorí vyučujúci absolútne nemajú čo hľadať na vysokej škole, iní nemajú na študentov čas a venujú sa skôr svojim biznisom popri škole - česť výnimkám (ale tých je žalostne málo).
Neviem to porovnávať s inou školou, pretože som na žiadnej inej neštudoval, takže som možno príliž kritický, ale ak chcete aby vám výška niečo dala , tak si myslím že FMUK nieje najsprávnejšia cesta.

fmuk

tiez som si dal na FM UK prihlasku a rad by som tam aj isiel. Ak sa teda samozrejme dostanem. Uz si sa nieco dozvedela?:)