Rodinkarcenie

Príspevok v téme: Rodinkarcenie
LolaIMA

Ja uz neviem, ci som ja zvlastna, ale strasne mi prekaze rodinkarcenie z manzelovej strany. Vkuse sa musime stretavat s jeho rodinou. Minimalne 2x tyzdenne obed, vecera, ked mam volno, hned aby sme dosli... mne to uz ide na nervy. Dnes sme mali ist spolu do kina, plus som stala pri hrncoch aspon tri hodiny, varila som, piekla som a oni nam zrazu pisu ze aby sme prisli k nim na pizzu. Ja chapem ze to myslia v dobrom, ale lezie mi to uz na nervy. Chcem nejaky pokoj a sukromie. Ked som povedala muzovi, ze som varila, tak oni, ze mam doniest hrnce a ze to mozme zjest u nich , potom ze to mame nechat na zajtra a ze dnes mame ist k nim. Jasne ze som vybuchla a hovorim muzovi, ze uz ma to nebavi. tak sa zdul a samozrejme ja som teraz ta najhorsia na vsetkych stranach. Mate to aj vy niekto takto? Nakoniec sme ostali doma, no nesli sme ani do kina, jeho mama do toho volala a uz nam zorganizovala spolocny obed na zajtra. AAAAAAAAAAA

snrlx

Som chlap a úplne ťa chápem. My dvaja sme sa mali zobrať. Svokra by bola najradšej keby sme tam sedeli každú chvíľu ale u nás je to rozsiahlejší problém. Ona sa nemôže zmieriť s tým že sa jej niečo netýka a že sa my dvaja ako pár nemusíme vždy chovať podľa jej predstáv.
U teba sa asi hlavne jedná o o to že oni sú zvyknutý žiť ako jedna veľká rodina čo nieje vždy v sulade s tvojou predstavou o rodinnom živote. Ja to úplne chápem. Som celý týžden v práci a určite si vikend nepredstavujem ako sedenie na návštevách. Treba nájst nejaký kompromis.

Nickname43

Ja takéto problémy nepoznám, robím si čo chcem, kedy chcem a ako chcem, neexistuje aby mi niekto v mojom voľnom čase "vyrábal" program. Vybrala si si takú rodinu, tak čo sa teraz sťažuješ, už to len s nimi musíš nejako vydržať alebo sa odsťahovať do iného mesta, lebo keď je raz niekto taký, že rád zasahuje do života iným a sám nedokáže prísť na to, že vám to nemusí vyhovovať, tak sa už nezmení.

Jana Lukacova

LolaIMA:

niet nad úprimný, otvorený rozhovor o tom, čo obaja prežívate (musíte ho však chcieť obaja). Ak si to nevysporiadate, budú sa takéto "maličkosti" iba nabaľovať....

zuzazuza

On nevedel, ze ti to vadi pred svadbou, ze nie? Lebo tieto veci si treba vydiskutovat uz pred svadbou. A kedze si sa pred svadbou nevyjadrila, ze takto to neakceptujes, tak si v podstate s tym suhlasila. Takze teraz namiesto oduvania sa mu to pekne vysvetluj a snaz sa tak, aby pochopil. Co sa stat nemusi, pretoze toto je prenho normalne a ty si to predtym akceptovala ako normalne tiez. Takze jedina rada - trpezlivo vysvetluj vysvetluj vysvetluj. A v ziadnom pripade sa neoduvaj. Ty si tu ta, co si si sama vyrobila situaciu, ktora sa ti nepaci. Tak kvoli vlastnej hluposti nekaz naladu ostatnym. Ries to ako clovek, co si uvedomuje vlastnu zodpovednost za svoje rozhodnutie.

Snailovnik

Tym ze sa s nim o tom nerozpravas sa to urcite vyriesi k tvojej spokojnosti. Nenadarmo sa aj hovori, ze pokial ma clovek trable ono ich treba ignorovat a dusit co svojom vnutri a vsetko sa da samo doporiadku. Btw, nechapem ze tvoj muz ti nevie telepaticky citat mysienky. Ved to je bezna vec som myslel

AntonBA

predpokladám že tento problém bol už pred svadbou, a ty si si myslela že po svadbe sa to zmení... dalšia čo bola vedla ako jedla...
nemala si sa vydať za mamičkynko maznáčika