Po skoncenom vztahu citim vinu.celkovo vo vztahoch casto vycitam a ked aj nie,po case som opat namrzena..dnes som sa zase snazila byt ok,,pekny vecer s priatelmi a teraz zase citim,ze to je k nicomu,naco mi takyto zivot
Mam vycitky
Vztah to nebol prvy. A aj s inymi ludmi som sa snazila predtym vyjst,no akosi si nerozumieme.zaujmy ma bavi len kratko.praca tiez vlazne. Vas by to bavilo?
Myslim vztahy vo vseobecnost,romanticky vztah je len jeden druh vztahu. rozchodu som rada. Len som si potvrdila,ze mi to neklape ani s muzmi.a ze neviem zmenit,aby som aspon inych ludi mala rada.Ludia mi vadia, no nemozem byt len zavreta doma,.uz davno som dospela. A ked vidim,ze sa to nemeni......
Skutočné problémy v živote ešte len prídu ;)
Koľko máš rokov, keď píšeš takéto drísty ? Načo takýto život ? Si sebecká a hľadíš asi len na seba, Si sa rozišla a teraz sa ti asi zrútil celý svet čo ?
Neviem čo už potom musia hovoriť ľudia čo sú ťažko chorí, bezdomovci alebo nemajú z čoho žiť, pretože zarábajú málo a ešte k tomu majú dve deti o ktoré sa treba pravidelne starať a iné závažné veci. Ty sa rozídeš a napíšeš k tomu, že načo takýto život ?
Podľa toho čo píšeš si ešte nedovŕšila ani 18ty rok života, takže sa ešte dá pochopiť, že neuvažuješ múdro ale to sa časom zmení čím budeš staršia.
- V živote sú aj horšie veci. -
Dakujem,doma mam onkologickeho clena rodiny,staci to
urob si malu prechadzku onkologickym oddelenim,a prejdu ta tieto infatilne stavy,budes rada e zijes,tapsa