Ahojte, mám 16 a spím nahá... Chcela by som sa vás opytat ci mi to neuškodi? Spim celkom naha aj bez podprpdy... Nechápem tomu ale proste mi to vadí a takto sa cítím volná...Lenže ja sa vkuse odkrývam, ani o tom neviem ze som sa odkryla az ked ráno vstanem vsimnem si to... Vsade kde pridem musim byt proste celkom ale ze uplne nahá inak nezaspim, a musela som tak byt aj na školskom vylete v izbe s chlapcami... Kebyze som aspon spala na bruchu ze mi nic nevidno ale ja blbá musim spat na chrbte s rukami hore od seba...Dosť ma to štve ze s oblečením nezaspim... Neviete mi poradit? :(
Spím nahá
Ako to prosím riešiš ked máš menštruáciu?
Asi si k tomu bola od mala vedena, tak ti to ostalo aj teraz tak... asi budes musiet k psychologovi, mala som kamosku co mala podobne problemy, ale ona to mala trosku v niecom inom, bola s tym u psychologa a velmi jej pomohol :) takze odporucam navstevu psychologa a povedat mu to cele ako to je, aby ti vedel pomoct, lebo ak si tak od mala naucena, tak sama pochybujem ze by si sa to dokazala odnaucit... ako nikomu tym neublizujes ak si doma, ale pojdes nahodou niekam s partiou na dovolenku alebo tak a budes sa tam vyzliekat? To je take blbe... takze radu som ti napisala :) snad pomoze