Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spím nahá

Príspevok v téme: Spím nahá
Barunka45

Ahojte, mám 16 a spím nahá... Chcela by som sa vás opytat ci mi to neuškodi? Spim celkom naha aj bez podprpdy... Nechápem tomu ale proste mi to vadí a takto sa cítím volná...Lenže ja sa vkuse odkrývam, ani o tom neviem ze som sa odkryla az ked ráno vstanem vsimnem si to... Vsade kde pridem musim byt proste celkom ale ze uplne nahá inak nezaspim, a musela som tak byt aj na školskom vylete v izbe s chlapcami... Kebyze som aspon spala na bruchu ze mi nic nevidno ale ja blbá musim spat na chrbte s rukami hore od seba...Dosť ma to štve ze s oblečením nezaspim... Neviete mi poradit? :(

Mrauka

Ved spi naha, ale sama. Neviem, ktora zena by spavala v podprsenke. Kazda je rada, ked ju da dole a da slobodu zvieratkam.
Tiez neviem, na ktorom skolskom vylete spia spolu chlapci s dievcatami. My sme vzdy spavali oddelene, sice za nami stale lozili oknom, lebo im bolo bez nas smutno :)
Ked si sama spi naha, nie je problem zvolit lahku nocnu koselu, ktoru ani necitis a pod nou mozes byt kludne naha.
Uskodit ti to moze, bud prechladnes, alebo ta niekto znasilni.
Inak toto sa stava aj mne, do rana ma nejaky skriatok odkryje a vobec o tom neviem.

TutanchámonxD

Samozrejme, že to je Fake. Možno to dokonca písal nejaký pedofil, ktorý čakal nejaké rady od ľudí, aby si mohol robiť dobre. Hnus !!!

TutanchámonxD

No tebe to už uškodilo ako všetci môžeme vidieť, takže by som preferoval spať v nejakom oblečení.

nicollette12

RomcaPomocnica - existuju aj tampony urcene na noc, ak nevies a tam nie je potrebne mat spodne pradlo..... ale neviem, iba typujem, odpoved neham na autorku ak nieco odpise