Bolestivé modriny/červené fľaky na stehnách

Príspevok v téme: Bolestivé modriny/červené fľaky na stehnách
Anabela122

Ahojte, asi od pondelka ma zacali strasne boliet vnutorne stehna, najprv som si myslela,ze to mam z cvicenia,no bolest sa kazdym dnom stupnuje, vcera som si vsimla ze sa mi zacali robit akokeby zacinajuce modriny, zatial su to len take mapovité cervene flaky,na dotyk su take navrete a velmi bolestive. Co to moze byt? Inak sa citim byt OK,len tie stehna ma strasne bolia napr pri cupnuti, chodeni..mate niekto skusenosti? Co robit? Ist k doktorovi?

Deina123

Dobrý deň, riešim podobný problém a dr.mi zatiaľ nič nezistili. Zistili Vám z čoho sa Vám robili tie bolestivé červené fľaky? Ďakujem.

Mirmir

Dobrý večer, mohla by som vedieť co Vám bolo? Práve riešim ten istý problém a Dr nevedia, výsledky všetky dobre crp, krvné testy, žily priechodné bez akéhokoľvek nálezu. Ďakujem za info

Omen

Hneď v pondelok nabehni k lekárovi! Môže sa jednať o nedostatok určitých vitamínov, ale aj o vážnejšiu záležitosť.

nicollette12

Fuha tak z tej fotky mi to pride ako ekzem, alebo nieco kozneho charakteru, povrchoveho.. ale ak ta to boli a je to navrete tak by som sla urcite k lekarovi

Anabela122

No nie su to este modriny, je to ako zacinajuce modriny. Vypada to skor ako ekzem?? Ale na dotyk je to take navrete a bolestive.

Tomas12345

Kebyze ta len bolia stehná, povedal by som ti že kaslat na to, ale ak sa ti zacali objavovat po tele modriny tak s tým treba zajst k doktorovi.

cervene flaky na tele mozu byt aj petechie, obzvlast ak su take mensie bodky . Cervene flaky mozu byt aj plesne, alebo borelioza, ci zihlavka a iné.
Bolo by ale potreba fotka lebo takto len z opisu je tazko urcit.

nicollette12

Nemozes to odfotit? Neviem si predstavit nic pod tym co si napisala, cervene navrete flaky... ake velke? Kolko ich je? Aj ta to svrbi? Stipe? Daj nejake info este alebo fotku