Som rozvedená a mam dvoch sinov z prvého manzelstva. po niekolkych rokoch som spoznala jedneho chlapa, ktory sa mi zapácil, bola som z neho celkom paf, bol mudry, dobre vyzeral, chodil cvičiť do posilnovňe a bol aj celkom bohaty a povedala som si, ze toho musím dostať!
Nevadilo mi, že mal v tom case priatelku, ktorú dokonca požiadal o ruku, ako mi iní povedali. zistila som si jeho čislo a začala mu písať sms, hoci aj neskoro večer. písala som mu dvojzmyjelné správy na stenu FB, aby to jeho priateľka vidlea a žiarlila. Podarilo sa mi to.Robila som mu bútľavú vrbu a občas som ho pozvala k sebe domov a dopriala mu posteľné radovánky. Samozrejme, som sa svojim úspehom pochvalila aj známym tak, aby sa to dostalo do jej uší. dosialha som to, že oni dvaja rozisli. A po krátkom čase sme mali svadbu. samozrejme, fotky zo svadby som zavesila na FB.
Teraz mám však problém. Chcela by som hrozne ďalšie ďieťa aj s ním, ale on sa tomu akosi vyhyba. Chcela som s níím o tom hovorit, ale zmlkne a nedostanem z neho ani slovo. prečo so mnou nechce dieťa?
prečo zo mnou neeche mat dieta? Je to za trest, ako som ho zíslala?