Ahojte. Mám 20 a som typ človeka, ktorý má problém nadviazať nejaký vzťah. Samozrejme nie som žiadna krásavica no sem tam sa ku mne prihovorí nejaký chalan, ktorý má o mňa záujem, no ja spanikárim a celé je to zle. Po pár vetách je ticho a ja sa cítim strašne trápne a neviem o čom hovoriť. A keď do toho sčerveniem ako paprika no hrôza. Moje komunikačné schopnosti sú dosť mizerné a niekedy sa stane že sa uvolním no mám skôr dosť "podrezaný jazýček" a to každého odrádza. Ďalším problémom je to že nikdy som nemala žiaden vzťah a som panna. Boli dva prípady keď som sa stretla po nejakej párty (musím priznať že na tej párty som bola opitá) s chalanom, no tak po mne v obydvoch prípadoch vyštartovali že som nevedela čo skôr a radšej som to nejakými klamstvami a aroganciou ukončila lebo som nevedela čo ďalej. Moje kamošky sú komunikatívne, uvolnené, zábavné, vedia o čom a väčšina má priatelov a ja sa medzi nimi cítim ako nejaká nešťastnica. Proste sa cítim sama. Strašne by som chcela niekoho spoznať no väčšina dnešných chalanov chce najprv sex a potom možno vzťah čo pri mne nie je reálne. A vysvetliť im, že mám 20 a som ešte stále panna je pre mňa ako nočná mora. Naozaj neviem čo robiť.
Cítim sa nešťastná
Úplne odveci názov témy. Máš 20, no a? Mala by si sa venovať škole/práci a nie takýmito nezmyslami sa zaoberať. A keď si niekoho nájdeš, zase tu budeš vypisovať, aká si "nešťastná", lebo málo zarába/obzerá sa za inými/je lenivý/ atď. také témy sa tu opakujú stále dokola. Tak si ich vyhľadaj a prečítaj si, čo ťa čaká, lebo nemysli si, že ten tvoj vysnívaný bude iný.
Taketo vlastnosti ako hamblivost, strach, panika atd. atd., sa velmi dobre odburavaju konfrontaciou.
Ale podla mna tebe nic nechyba, si aka si, a myslim ze je to dobre. Ak preferujes riadne prave, a nie plytke vztahy.
Ah , to čo stretávaš to su len chlapci , počkaj si na muža , ten od teba nebude chcieť ihneď sex.
Že máš 20 a si panna ? To je úplne normálne a v poriadku , muž ktorý ťa bude milovať to len ocení.
Že si hanblivá a tak to je tiež v poriadku , musíš len stretnuť muža ktorý ťa bude milovať taku aká si , existujú, len ich je málo , nenájdeš ich v kluboch a v baroch.
Určite niekoho spoznáš , daj tomu len čas. Viem ako osamelosť bolí ale nechoď hneď s prvým mužom do zlého vzťahu len kvôli tej samote.
Si ešte mladá a máš kopu pekných rokov pred sebou , nevzdávaj sa.
Držím ti palce aby si si našla dobrého muža a celkovo pravu lásku , viem aké to je a viem ako to bolí takže ťa chápem , neboj sa osamelosť už raz skončí a budeš šťastná.
podla mna je problem v tom ze sa hras strasne na nedostupnu a chlap ma tiez nejake to svoje ego a moze kaslat sa stale niekomu doprosovat
Neverím, že ti niekto nepíše, že nemáš nejakých záujemcov. Zrejme nebude chyba len v tom že si hanblivá...
Tiež sa pripájam k tomu aby si sa hlavne ničoho nebála a ono to pôjde samo. Nie každý chlap je taký že chce hneď sex. Hlavne sa nanič nehraj a buď sama sebou. Niektorím to, že si taká hamblivá príde veľmi sympatické.
ojeje. Ešte si ju ani nevidel a už ju chceš. Typický chlap ktorý pozerá cez ružové okuláre.
Čo je na tom, že si tichšia? Čo je na tom, že máš 20 a si panna? A komu to máš akože vysvetlovať? Čo je na tom, že nemáš priateľa?
Vôbec nie si menejcenná. Si unikátna ako každý iný, koho stretneš na ulici. Baví ťa niečo? Cítiš sa v niečom doma? Je niečo, čo ťa v detstve bavilo? Skús sa tomu venovať a možno cez tú činnosť vyjde na povrch aj tvoja osobnosť. Prirodzená, schopná inšpirovať a motivovať. Jednoducho ty. A samozrejme, môžeš pracovať na tom, aby si sa zlepšovala v určitých oblastiach, v ktorých pociťuješ deficit, napríklad v komunikácií, ale nerob to nasilu. To kým si prirodzene je najpresvedčivejšia forma. Čauko :)
A ozaj, ešte niečo. Sex s niekým, s kým len chodíš, je oničom. Počkaj si na chlapa, ktorý to od teba nebude žiadať pred svadbou. Dáva to všetko logiku. Keep calm ;)
Ja to mám podobne, keď mám viesť rozhovor s pre mňa príťažlivou babou tak len mlčím :D Preto som ešte dievča nemal. S tebou by som si asi rozumel, odkiaľ si?
Tak sa nauč uvolniť a nauč sa komunikovať bez toho, aby si bola v strese. Však tí chalani ti neodhryznú z nosa. Ja nemám problém nadviazať kontakt s nejakou babou či už na nejakom posedení či kurze. Spoznám ju, pokecáme si a tým to končí. Nič sa rozhovorom nečakám a nikdy som ani nečakal. Však je to jednoduché len nebuď toľko pod stresom prosím ťa.