Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale sama?

Príspevok v téme: Stale sama?
KatkaZlatka

Viem ze mam este cas, ze som este mlada, ze 30 rokov je nic, ale toto sa hovori stale a kazdemu a hovorilo sa to aj tym, ktore vtedy mali 27 a teraz maju 45 a su samozrejme stale slobodne a bezdetne. Jediny kto sa o mna zaujima su zenaty chlapi. O tych nudzu nemam, ale slobodnych nejak niet.. Chodievam na rande, ale problem je ten, ze taky co sa mi paci a citim sa s nim dobre, tak ja jeho nejak nezaujmem. A zas taky co som rada ze idem z rande domov, tak taky mi neda pokoj. Ze vraj som prieberciva, ale co je na tom zle ze nechcem mat vztah s chlapom ktory sa kazdy mozny volny vikend ide ozrat a ze z party ide domov az vtedy ked ho vyhodia z krcmi ze im tam spi na stole. A ked sa rozpravame alebo piseme tak sa so mnou rozprava ako s kamaratom z dediny. Nie som ziadna namyslena pipka, ale trosku kultura by nebola uplne odveci.. Velmi tuzim po vztahu a detoch. Dockam sa toho niekedy? Rozmyslam nad sebou, ze v com som ina ako moje kamaratky ktore sa vydali a maju uz deti, ze v com robim chybu. To fakt uz budem stale slobodna?

romka

Čaute, presne sa stotožňujem s príspevkom :) onedlho oslavujem 30tku a tiež niekedy rozmýšľam, či som z inej planéty alebo čo sa deje. Keďže som sama, a je fakt ťažké nájsť si polovičku. Na druhej strane, ja vlastne ani nehľadám. Nesilím to nejako. Skôr mám pocit, že to viac trápi moje okolie, ako mňa. Aj keď na druhej strane, tiež by som sa chcela usadiť. Ale hrnúť sa do vzťahu len preto, aby som ten vzťah mala, je podľa mňa choré. Len toľko som chcela, že nie sme sami na tomto svete, čo sme osamelí :)

Mechanikmat

Slecny,som chlap a mam podobny problem....tiez si neviem najst babu a dovody su rovnake ako u vas...idu po mne zeny ktore mam pocit ziju len pre alkohol,diskoteky,nakupy a luxusne dovolenky a pritom som obycajny chlap....
V dnesnej dobe je tazko najst pravu lasku...Kazdy sa len na nieco hraje...
Takze sa nestazujte...vsetko chce svoj cas

Romicek 123

Ahoj, úplne ťa rozumiem..mám 26 rokov a tiež sa pohrávam s myšlienkami či už doživotne budem sama ...ale ako sa tak pozerám na dnešné vzťahy , tak je dosť možné , že sama ostanem...
Mám dojem , že o slepice bez mozgu a s napichanými hubami je oveľa väčší záujem ako o normálne inteligentné dievča ..mení sa doba, menia sa priority