Milujem jedno dievča , ale ona je zadana . Milujem ju už pol roka myslim na ňu neustale . Modlim sa aby som mohol byť z ňou . Je odomňa tak ďaleko a ja už neviem čo mam robiť . Nechcem sa vzdať poslednej osoby na ktorej my zaleži . Deň čo deň stracam zmysel k životu . Bojim sa toho že uš nikdy viac nebudem šťastny . Som tak sam . Potreboval by som niekoho obiať a citiť že na mne niekomu zaleži . Sľubil som si že keď nemôžem byť s ňou tak ostanem sam . Ale neviem si ani predstaviť ako by som tak prežil . Ona je pre mňa všetko , ale neviem ako ju mam ziskať . Niči ma to že nemôžem byť s ňou . Budem ešte niekedy šťastny ?
Ona je pre mňa jedina
Koľko máš rokov, keď niečo takéto píšeš ? Povedal si si,že ak nebudeš s ňou, tak ostaneš sám ? Ona bude chodiť a možno žiť s chlapom, ktorého miluje a ty sa preto opustíš a budeš radšej sám ako by si sa mal zamerať na iné dievča ?
Takéto reči majú poväčšine deti, ktoré zažívajú mladú lásku alebo dospievajúci ľudia, ktorí majú názory ešte poprehadzované a nevedia čo poriadne chcú. Vieš koľko ešte dievčat môžeš stretnúť ? V škole, práci, krúžku a zrazu niekde z týchto miest stretneš ďalšie dievča, ktoré sa ti začne páčiť a zase sa zameriaš na ňu.
Je úplná kravina sa ničiť a opúšťať kvôli jednej babe, ktorá možno ani nevie, že existuješ.
Budes stastny ked sa naucis gramatiku a my s tebou.
Kazda kraska ma desiatky obdivovatelov co su do nich zamilovani, snivaju o nich a nechcu ziadnu inu. Pritom ju zvacsa ani poriadne nepoznaju, nevedia aku ma povahu a jedine do coho su zamilovani je vyzor. Ze je okolo nich mnozstvo priemernych zien mozno so skvelou povahou a s jednou z nich by mohli byt stastni je im jedno.
keby ste boli spolu, ale platonicky? co si maly? ved ani nevies, co za harpia to je :D
Ahoj, úplne presne viem, ako sa cítiš. Ja som mal/mám podobný stav už skoro rok a pol. Každopádne, sľub, že zostaneš sám, ak nebudeš s ňou je hlúposť. Netvrdím, že si máš namotať hneď prvú na prst a použiť ju ako náhradu, ale neobmedzuj sa kvôli niekomu, kto k tebe necíti a zrejme ani nikdy cítiť nebude to, čo k nej cítiš ty. Zmier sa s tým, že proste to nebude, nemá zmysel sa kvôli tomu trápiť. Máš predsa svoju hodnotu.
Čím skôr to prekonáš tým lepšie. Proste ju nebudeš mať a hotovo. Vieš koľko krát som ja bol takto platonicky zamilovaný? A nikdy z toho nič dobre nebolo. Akurát ťa to bude ničiť presne tak ako ťa to ničí. Odreaguj sa a postupne to prejde.