Čo chalanom zaberie aby som sa mu zapáčila?
Ako zlákať chalana?
Čo už narobím , nemôžem byť dokonalý ... pravopis mi moc nikdy nešiel , priznávam sa :-) toť zas moja chybička ktorú musím raz opraviť.
Tiež mi to množné číslo s tvrdým "y" bije do očí.
BielyTesak4, ty to mnozne cislo musis stale pisat s tvrdym y? :D
TutanchámonxD píše múdro ... buď taká aká si , sama sebou hlavne. Vzhľad je vedľajší, vždy záleží na tom či ma daná osoba dobré srdce a či ti sedí jej osobnosť a pohľad na svet , v skratke či ti je sympatická vo všetkom.
Chlapa čo ťa využije zlákaš vzhľadom.
Chlapa čo ťa chce milovať takú aká si zlákaš osobnosťou , pravou osobnosťou , žiadnou maskou.
To máš rôzne , nie my všetci vo veku 15-20 chceme zlákať babu do postele , niektorý chceme len milovať a byť milovaný ...
TutanchámonxD - ja si myslim ze sa to netyka len chlapcov do 20 rokov, aj dost vela starsich vyzretych muzov hlada spolocnost iba do postele.. a je ich viac nez dost
Podľa toho koľko máš rokov. Pretože chalanom asi tak od 14 do 20 rokov ide len o to ako babu dostať čo najrýchlejšie do posteli. Samozrejme, že to závisí od toho aký je. Nie každý chalan je rovnaký no väčšina je práve tá čo chcú dievča zlákať k sexu. Preto si dávaj pozor a dobre poznaj toho chalana ktorého chceš a o ktorého máš záujem.
Pretože ak si v dospievajúcom veku, tak myšlienky a rozmýšľanie ešte nemáš na úrovni dospelého človeka. Ak by ťa nakoniec aj zlákal do posteli, tak by ťa to mohlo v budúcnosti mrzieť. Niektoré dievčatá túžia mať prvý sexuálny zážitok len s partnerom, ktorého úprimne milujú a vedia, že s ním sa nemôže nič pokaziť. Také rozhodnutia sa však nedajú povedať s istotou u dospievajúcich ľuďoch, pretože často menia názory.
To bola len taká menšia rada, aby si si dávala pozor koho chceš zlákať. Ak by som sa mal vyjadriť priami k téme, tak nasilu žiadneho chalana nelákaj, aby si ťa všimol. Buď taká, aká si.
Vopred ďakujem za odpovede, rada si ich prečítam.