výrostky na spodu chodidiel bolest noh

Príspevok v téme: výrostky na spodu chodidiel bolest noh
mato1975

dobrý den chcel by som sa obratit s prozbou pomoct manželke už niekolko rokov trpý tym že jej vyrastaju dake tukove nadory zo spodu chodidiel doteraz to mala iba na jednej nohe ale teraz už je postihnuta aj druha noha ma za sebou par zakrokov že tukovy nador odstrania ale časom sa objavý zas skušala už hoci čo nevieme si rady ak by ste vedeli poradit doktora ktory by jej vedel pomoct bol by som rad ako dostupuje na nohy bolest jej prechadza až ku kolenu či ladvinam vopred dakujem ak by sa niekto našiel vyriešit naš problem pošleme podrobne všetko dakujem

Omen

Maťo, to, čo popisuješ, je lipóm. Vyhľadaj si na nete všetky dostupné informácie.

Liečiť sa to nedá, lipóm sa odstraňuje vyoperovaním, rozpustením a odsatím : www.pluska.sk.
Môžete vyskúšať toto : www.badatel.net.
Skúste sa informovať v nejakej alternatívnu ambulanciu, či by dokázali pomôcť manželke. V každom prípade odporúčam detoxikovať organizmus!

mato1975

mjanik žena chodila k doktorovi na akupunkturu nepomahalo jej to povedal jej že ani peniaza za to nechce lebo jej nepomohol hmm neviem toto nebude riešenie pre nu

mato1975

pan Mjanik bola manželka na akupunkture nepomahalo jej to musela zas pod nož lebo bolest bola neunostna takže nevidim v om riešenie ale dakujem

mato1975

bola manželka aj na akupunkture nepomaha nevia dovod prečo to znovu a znovu rostie keby ju to nebolelo tak by sme to neriešili ale tu nepomože nik