Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dovod na rozchod

Príspevok v téme: Dovod na rozchod
katka12345

Preco sa muzi nerozidu? Zazila som vztah, 8 rocny, priatel mi tvrdil, ze je so mnou , lebo sa nehadame, a ze je mu dobre. Iny dovod v podstate nemal.Mne bolo tiez dobre, tak som neriesila.Casom som vsak chcela nieco viac, ze to pride, ze pocitim, ze ma miluje.Ale necitila som.Strasne vela casu venoval kamaratom, ked sme spolu spali, citila som, ze je to take cudne , neviem, akoby mu slo iba o sex.Nieco mi zrejme chybalo vo vztahu, ta laska, vediet , ze som pre neho dolezita.On travil cas s kamaratmi, ja s nimi, ale rovnako vypisoval kamaratkam, siel s nimi aj von, ked som zrovna nebola tam.Citila som sa ako jedna z kamaratok.Nikdy sme sa nerozpravali o tom , co dalej s nami , cakala som , ze potrebuje cas po rozchode, tak ze ho nebudem silit, ale roky sli a nic.Nic nove, stale to iste,chcela som sa rozist, citila som sa pri nom cudne, tak nemozne obcas, ze je na mne vsetko zle, ale doma u nas nebolo dobre,mohla som travit cas u neho , tak som bola rada.Preco ma vsak nenechal on, neodisiel zo vztahu ked sa mu nepacim, v podstate som citila ze je na mne vsetko zle ako sa obliekam neviem varit pratat nepacim sa mu neviem take pocity vonku pri priateloch si ma vobec nevsimal skor ine holky co vodil jeho kamarat.Preco teda neodisiel? Mna to velmi zasiahlo po 8 rokoch ked som uz verila ze sa vezmeme ze ved nikto by nebol vo vztahu 8 rokov ked druheho nechce uz navzdy..A predsa koniec.Neviem sa z toho spametat a ozaj by som to po 2 3 rokoch zvladala lahsie.Preco to robil?Neviem teraz nabrat vobec doveru v seba, v podstate si myslim , ze je na mne takmer vsetko zle a nikto ma nebude chciet.Lebo mi ukazal tolko mojich chyb ze je to hrozne tazke.A jemu to bolo naco dobre, ostavat vo vztahu s holkou ktoru nechce.Ved uz mohol mat inu davno...

Lollka

Toto je bohuzial caste v dnesnych vztahoch. Kym zena sa sustredi na vztah a planuje spolocnu buducnost, muz sa casto sustredi na ine veci a stale hlada nejaku lepsiu. Ako keby dnesnym muzom nebola dobra ziadna zena, stale hladaju nieco este lepsie a dovtedy si nechavaju aj tie vztahy co maju, pre nich lepsie ako nic. Z tohto vztahu si mala odist ty uz davno ked ta furt len kritizoval a hladal na tebe chyby. Ty si sa aspon snazila na tom vztahu pracovat na rozdiel od neho. Never tomu co ti hovoril, mozno nie si dokonala (a kto je?) Ale zasluzis si uctu a lasku. Niekoho, kto ta bude brat taku aka si, bude na tebe vidiet to mnozstvo pozitivnych veci ktore urcite mas a nielen same chyby.

kvetinka557

ahoj.. ja som mala 7 rocny vztah, tiez som nanho netlacila co sa tyka kroku v pred... lenze mne nebolo s nim len dobre a nemala som ho len rada ale ja som ho naozaj lubila... aj on mne to vravel ze ma lubi ale po case uz pomaly prestaval.. a ked doslo do tuheho - tema na nasu buducnost, svadba atd tak to vlastne skoncilo lebo si nebol isty ze so mnou chce byt... tiez si kladiem stale otazku precoooo ma nenechal skor ked so mnou nechcel byt navzdy... ja by som ho nenechala ved predsa som vedela ze s nim chcem byt ale ked on vedel ze so mnou byt nechce nemal ma obrat o take roky zivota... je to neprijemne a zanechalo to vo mne velku stopu.. mam problem verit vztahom a stale sa bojim ze budem s niekym nejaky cas, venujem tomu cloveku roky a zase ma opusti lebo ho omrzim... mam sice aj teraz vztah, zda sa mi lepsi ako ten pred tym..ale v podvedomi to mam stale, ten strach...bojim sa aj tej bolesti ktora prichadza po rozchode, to sklamanie a hlavne vycerpanie ked som dala do vztahu vsetku svoju energiu...
Viem ze 8 rokov je pre teba dlha doba... ale nezufaj... cas lieci ako sa vravi a príde niekto nový :) snád ovela lepsi.. drzim palce aby si sa z toho dostala.. on si nezasluzi tvoje slzy

Jana Lukacova

Katka12345:
človek môže byť vo vzťahu XY rokov, 8, 20 , 30...ak mu je v ňom „dobre“ (a nepríde niečo „lepšie“) a nemusí sa oň vôbec snažiť...a Vy ste to plne tolerovala, samu seba ponižovala a čakala, že Vás raz expriateľ začne milovať alebo Vám rozchodom potvrdí, ako je na Vás všetko zle...

Váš expriateľ Vám skutočne niečo ukazuje, nie však to, koľko máte chýb, ale to, že vkladáte zodpovednosť za svoje šťastie do rúk iného (komu je to aj tak ukradnuté), ako ho nechávate, aby určoval Vašu hodnotu...rozchod je pre Vás príležitosťou povenovať sa tomu, čo v sebe nemáte vysporiadané a viedlo Vás k tomu zotrvať dlhé roky v nefunkčnom vzťahu a k pocitu vlastnej menejcennosti..

Bnb

Sama si to napísala. Mal ťa najmä na sex, robila si mu zrejme slúžku a jemu to samozrejme vyhovovalo.
Neviem aká si ale viem, že takéto veci ako zhadzovanie druhého, vyčítanie chýb robia ľudia, ktorí majú problém sami so sebou. Nikto nie je dokonalý, každý máme veľa chýb, ktoré je dobre vnímať. Ale každý má aj svoje prednosti, skús sa teraz skôr zamerať na ne.
Ďalší z možných dôvod prečo bol s tebou je samota. Samotu, osamelosť väčšina mužov ťažko zvláda. Preto je oveľa viac mužov ktorí sa trápia, že nemajú vzťah ako žien.
Minimálne sa z toho môžeš poučiť. S človekom, ktorý nemá vysporiadaný minulý vzťah, nespamätal sa z neho nemá význam sa dávať dokopy a takisto vieš, na aký typ človeka si máš vo vzťahoch dávať pozor.