Som bulimička a chcem s tým prestať

AdrianaAdriana

44. Mam silný pocit že ti mozem pomoct. Neviem preco. Vlastne viem. bude to asi skúsenost. 7 rokov bulimicka silná! 5x zvracanie denne a potom boom. stop! No poporiadku. Kedze si bulimicka si predpokladam poriadne klbko nervou, stres, mozno probl. v rodine vo vzťahu v skole v kolektíve odcudzovanie..atd. je vela prícin preco si to zacala robit a samozrejme to najdolezitejsie a to pocit, že stále potrebujes trosku schudnút. A z trosky sa stane hotová katastrofa. ale v prvom rade je toho v tvojom zivote asi na teba vela. Viem o com hovorím, pretoze toto vsetko je vlastne tiez o mne. Nenávidela som sa za to co robím a zároven ten úzasny pocit uvolnenia a pokoja ktorý vsak trvá iba chvilu kým uvidím neaký fajnový koláčik :) no myslím ze je to na dlhšie a ak chces vediet Viac pokojne mi napíš na moj mail Biruska555@azet.sk kým to nedopadne tak ako somnou. najdolezitejsie je a to ti urcite pomoze, hovorit o tom, pretoze predpokladám ze o tom nikto nevie ale nehovorit s rodinou. oni ti nepomozu. bolo by to vsetko iba násilie a ty sa potrebujes bulimie zbavit v pokoji a hlavne sama od nej upustit ked skutocne pochopis ze to urobit moze a musis. Ak pisat nebudes, vsetko v poriadu a budem ti drzat palce aby si to nakoniec ukoncila .)

AsistentkaAnavi

Ahoj, viem ake je to narocne, sama som si tym presla a uspesne zavesila na klinec. Ak chces mozme sa porozpravat, podelim sa s mojimi skusenostami a snad ti pomozem sa toho zbavit. Nevahaj mi napisat.

Tomas12345

Ja len nechapem preco vracias jedlo. Uvedom si že bulimiou nic nevyriesis, naopak len vsetko zhorsis, znicis si creva, vychudnes na kost a pokial ta ani toto neprinuti k zmene tak fakt uz neviem

Co2

Tak určite treba pomoc lekára, nemyslím tým hltanie niekoľkých druhov liekov, ale bez lekára to nie vždy ide...